Karagümrük’le maç yapmak hataydı” diyen Başkanvekili Yaşar Zımba bu maçı organize eden organizatörle yollarını ayırdıklarını söylerken maçı izleyememe nedenini ise aynı gün TFF Başkanı Nihat Özdemir’le İstanbul’da yaptığı görüşmelere bağladı. Dün de Vali Ahmet Hamdi Nayir’le görüştüklerini söyleyen Zımba transfer engelini bayrama kadar ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Zımba bir önceki Bakspor maçını genel kaptan Erkan Sezgin’le birlikte izlemişti. 

Prestij kaybı!

Sakaryaspor’un Karagümrük maçını Topuk Yaylası’nda yöneticiler Adem Dursun ve Erol Aydın’la birlikte izleyen spor müdürümüz Cavit Dereli “Biz Karagümrük’le oynarken Gazişehir diğer sahada idman yapıyordu. Aslında iki takım hazırlık maçı oynamalı, Sakaryaspor yaralarını sarma peşinde olmalıydı, 5-0’lık skor Sakaryaspor adına büyük bir prestij kaybı oldu” dedi. 

Yarın Hacettepe

Sakaryaspor ikinci etap kampında son hazırlık maçını yarın kamp yaptığı Gerede otel sahasında Hacettepespor ile oynayacak. Arefe günü şehre dönecek olan Sakaryaspor bayramdan sonra üçüncü etap hazırlıkları için Kızılcahamam’a gidecek. 24 Ağustos’ta sezon açılışını gerçekleştirmeyi planlayan Sakaryaspor’un açılışa gelmesi konusunda 2. Lig takımlarından Eyüpspor’la sözleştiği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim