Bayrama kadar şampiyonluk primini ödeme sözü veren Başkan İsmail Gürses’in imdadına yine Büyükşehir Belediye yetişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bu paranın 800 bin TL’sini ödemeyi kabul ettiği gerisinin de yeni yönetimden tamamlanacağı müjdesi geldi.

FUTBOLCULAR SEVİNECEK

Geçen sezon başından beri Sakaryaspor’a para yetiştirmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bu kez de verilen şampiyonluk primleri sözü için devreye girmek zorunda kaldı. Bayrama kadar ödeme sözü verilen şampiyonluk priminin ödenmesi için Toçoğlu’nun Başkan Gürses’e 800 bin TL destek vereceği belirtilirken paralarını bekleyen futbolcuların bu durumdan son derece memnun olduğu da bildirildi.

GENÇLER HALA BEKLİYOR

3.Ligden çıkma adına geçen sezon inanılmaz harcamalar yaparak bütçe dışına taşan İsmail Gürses yönetimi ligin bitiminde gençlere tatil parası bile vermediği iddia edilmişti. Başkan Toçoğlu’nun vereceği paraya 700 bin TL daha bulmak zorunda olan Yeşil-Siyahlı yönetimin bu parayı da yönetim içinden toplayarak halletmeye çalışacağı ve gençlerinde bu sefer bu şampiyonluk priminden nasiplenecekleri gelen haberler arasında yer aldı.

SÖZÜNÜ TUTACAK MI? Gürses 4 yıl aradan sonra Sakaryaspor’u 3.Ligden bir üst lige çıkartmayı başaran ve şehri sevindiren çocuklara haklarını bayrama kadar ö deme sözü vermişti. Şimdi bu sözü yerine getirmek için çalışıyor.

Editör: TE Bilişim