Kamp dönüşü kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Selahattin Aydın, yapılan transferleri savundu. Gökhan Şen ve Umut Pusat’ın eksiklerini hızla giderdiğini, Buğrahan ve Yavuz’un da katılımıyla daha da güçleneceklerini, bir de gurbetçi Mustafa Akgün’ün geleceğini ifade eden Aydın,  “Takıma çabuk uyum sağlarlarsa hedefe ulaşmakta zorluk çekmeyeceğiz” diye konuştu.
Transferde geç kalındığına ilişkin eleştirileri yanıtlayan Aydın, “Bilinen ve hazır olan futbolcuları aldık. Bekleyip göreceğiz”  dedi.
YENİ TRANSFER
Selahattin Aydın,  Almanya’nın FC 08 Villingen'den 23 yşındaki Mustafa Akgün ile anlaştıklarını ve bu futbolcunun yarın Sakaryaspor kampına katılacağını söyledi. Aydın’ın bu transfer için kesin konuşmayıp, ‘Beşinci transferi de yapabiliriz” demesi, Akgün için son kararı Ercümend Coşkundere’nin vereceği izlenimi doğurdu.
HARCAMALAR
Transfer döneminde yüksek ödemeler yapmaktan kaçındıkların anlatan Selahattin Aydın, “Kulübün parası çok da az da olsa fark etmez, o paraya sahip çıkarız. Bu para Sakarya kentinin, halkının parasıdır.  Çar çur etme hakkımız yok. 100 bin lira yerine 150 bin, 200 bin lira verilirse, gelinen nokta bu olur” diye konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI
İlk yarıda sık sık  yaşanan saha olaylarına ve federasyonun verdiği cezalara değinen Selahattin Aydın, “Transfer yasağı gibi bir sorunumuz yok. Ancak taraftarımız daha dikkatli olmalı, artık her maçta ceza yemek istemiyoruz. Kulübe zarar vermeliler” dedi.
KULÜBÜN NAMUSU
Sakaryalı işadamlarına ve tüm Sakaryalıları kulübe destek vermeye çağıran Aydın,  bugüne kadar verdiği destekler nedeniyle işadamı Orhan Kocabıyık’a teşekkür etti. Aydın, şunları kaydetti: “Sayın Kocabıyık bir enkazı kaldırdı, Sakaryaspor’un namusunu kurtardı. Destekler bununla sınırlı kaldı. Herkesin elini taşın altına koyması gerekir.”
Rahmi ÇAPA

Editör: TE Bilişim