Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ligin 2. yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve Teknik Direktör Engin Korukır’dan takımın son durumu hakkında bilgiler alan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, oyuncularla da bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, şehrin şampiyonluk beklentilerini yineledi.

Antalya’daki hazırlık kampında Sakaryaspor kafilesi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakaryasporumuzu ligin 2. yarısı için kamp yaptığı Antalya’da ziyaret ettik. Kulüp Başkanımız İsmail Gürses ve Teknik Direktörümüz Engin Korukır’la görüşme fırsatımız oldu. Oyuncularımızla da bir araya geldik. Takımımızda moraller yerinde. Şampiyonluğu olan inancımız tazeliğini koruyor. İnşallah ikinci yarı da yakalayacağımız yükseliş grafiği ile bu yılı da şampiyon olarak tamamlayacağız” dedi.

Toçoğlu, “Her fırsatta ifade ediyoruz; Sakaryaspor bu şehrin markasıdır. Tüm Sakarya takımımızdan şampiyonluk bekliyor. Büyük emeklerle yoluna devam eden takımımızın hak ettiği yer Süper Lig’dir. İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz. Ziyaretimizde de sporcularımız şampiyonluk sözü verdi. İnşallah yıl sonunda yine şampiyonluğumuzu Demokrasi Meydanı’nda hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: iha