Uygun, Şükür'ün programından dolayı görüşmenin ertelendiğini anlattı.
Sakaryaspor için kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını kaydeden Uygun, hazırladıkları listede yer alan isimlerle kongre öncesinde mutlaka bir araya gelip, oradan oluşabilecek yönetime her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin Sakaryaspor’un kurtuluşu için öncülük etmesi gerektiğinin altını çizen Bülent Uygun, "Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehrin ileri gelenleriyle bir araya gelmeli. -Bu takımın şu kadar borcu var- diyerek herkese gücü nispetinde bir ödeme yüklemeli ve kendisi de bu ödemede gücü nispetinde yer almalıdır. Yani Zeki Toçoğlu ağabeylik yapmalı, şehri ileri gelenlerini Sakaryaspor konusunda ikna etmelidir. Bu sürece bizlerde katılır, gücümüz oranında maddi ve manevi destek veririz” dedi.
SAKARYASPOR'U KURTARALIM
UYGUN, “Sakaryaspor bizim her şeyimiz. Bunun içindir ki, gördüğüm her zengin insandan Sakaryaspor için destek ve ilgi istiyorum. Bunun içinde Şansal Büyüka ve Hakan Şükür ile yönetim oluşturulmasına destek sağlamak için görüşüyoruz. Sanica Boru’ya da Karasu’ya yatırım yaptırabilmek adına da bu niyetle yola çıktım. Sakaryaspor’dan ve Sakarya’dan bir kuruş kazanmış insan değilim. İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Rant var denilerek üzerimize geliniyor. Benim bu işlerde hiçbir rantım yok. Sakaryaspor’u kurtaralım yeter” diye konuştu.
KONGRE ÖNCESİ TOPLANACAĞIZ
HAKAN Şükür ve Şansal Büyüka'nın da de kendisi gibi Sakaryaspor’un kurtuluşu için çaba sarf ettiklerini bildiren eden Bülent Uygun, “Dün akşam Hakan ile hazırladığımız liste üzerinde yapacağımız görüşme onun programının çıkması nedeniyle hafta sonuna kaldı. 45-50 kişiden oluşan listede yer alan isimlerle kongreden önce Sapanca'da bir araya gelip kimin nasıl hangi şekilde Sakaryaspor için var olabileceğini masaya koyacağız" dedi.Uygun, Sakaryaspor’un geleceği için her kim bir adım atıyorsa, kim katkı veriyorsa onun yanında olacağını belirterek, “Sakaryaspor’u bu kötü gidişten kurtarmamız lazım. Çünkü, Sakaryaspor bir büyük markadır” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim