BELEDİYEDE TÖREN

Türkiye Karate Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Aslınur Mutluay, Hakan Emirhan Doğan, Türkiye ve Balkan Şampiyonu olan Yasin Arıkan, Uluslararası hakemliğe terfi eden Memduh Sakarya için Geyve Belediyesi'nde düzenlenen törende altının yanı sıra çeşitli hediyeler verildi. Törene Halk Eğitimi Müdürü İrfan Karaçayır, Geyve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yıldız, Geyve Belediyesi Meclis üyeleri Abdullah Özdemir, Nedim Kaya, Antrenör Uğur Kobaş ve başarılı sporcuların aileleri katıldı.

EV HEDİYE EDECEK

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Kaya, “Sporcularımız kazandıkları başarılarla bizleri başarıya alıştırdı. Eskiden törenlerde bir altın dağıtırdık, şimdi ise üç, dört. Yeter ki başarı olsun biz yirmi altın dağıtmaya da razıyız" dedi. Başkan Kaya, Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü olan sporcuları seneye şampiyon görmek istediğini ve başarıya her zaman destek olmaya devam edeceklerini de bildirdi. Kaya, başarıya olan ödülü çok yukarıya çıkartarak Avrupa ve Dünya şampiyonasında birincilik alacak Geyveli sporcuya 'Ev' hediye edeceğini de açıkladı.

KOBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Antrenör Uğur Kobaş, “Başkanın başarılı sporcuya sahip çıkarak ödüllendirmesi bir başka nezaket ve güzellik, ancak ondan çok daha önemlisi başarıya sahip çıkıp örnek olacak sporcuya büyük teşvik olacak. Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcuya ev verecek olması çok daha büyük nezaket ve takdire değer bir davranış. Başkan Murat Kaya’yı kutluyorum. Biz de evi almak için çalışacağız" dedi. Törende Şampiyon sporcuya dedesi Hüsnü Çakmak tarafından İphone 5 telefon da hediye edildi.

Editör: TE Bilişim