Afjet Afyon’un şampiyonluğunun ardından ligi ikinci plana atan Sakaryaspor, son 3 maçta galibiyet yüzü görmedi. Tuncay Şanlı’dan sonra gelen Özdemir’le büyük bir çıkış yakalayan ve taraftarları umutlandıran Yeşil-Siyahlı ekibin 11 maçlık yenilmezlik serisini Muğla bozdu.

PLAY-OFF ÖNCESİ SOS

Spor Toto 3.Lig’de Afjet Afyonspor’un şampiyon olmasının ardından ligde düşüşe geçen Sakaryaspor, Bayrampaşa ve 12 Bingöl’den sonra Muğlaspor maçını da kazanamadı. Osman Özdemir komutasında ilk kez yenilen Sakaryaspor, 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Ligi ikinci plana atan oyuncuların aklında tamamen play-off maçları var. Takımın play-off öncesinde lig maçlarına konsantre olamadığı gözlerden kaçmıyor. Takımın son üç maçtaki tutuk futbolu taraftarı play-off öncesinde endişelendiriyor.

GOL ATAMAZ OLDULAR

Özdemir ve öğrencileri buna rağmen Play-Off’ta çok farklı bir Sakaryaspor izlettireceklerinin mesajını veriyor. Sakaryaspor gol yollarında son üç maçta durdu.  Spor Toto 3.Lig’in 63 golle en golcü takımı olan Sakaryaspor 15 maç sonra gol atamadı. Ligin ikinci yarısında 15 maçta da gol atan yeşil-siyahlı ekibimiz Muğlaspor maçında gol yollarında etkisiz kalınca fileleri havalandıramadı. Gol konusunda son haftalarda sıkıntı yaşayan Yeşil-Siyahlı ekibimiz Bayrampaşaspor, 12 Bingöl ve Muğlaspor maçlarında sadece 2 gol bulabildi.

FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ MÜ?: Fatih Özçelik, Erçağ Evirgen ve Coşkun Yılmazlı Sakaryaspor tecrübeli Özdemir’le büyük bir çıkış yakaladı ancak son haftalardaki düşüş ise Play-Off öncesi Yeşil-Siyahlı taraftarları telaşlandırırken “ Erken form tutan takım yeniden Fabrika Ayarlarına geri mi? Döndü” diye kafalarda soru işareti yaratıyor.

Editör: TE Bilişim