Önceki gün “Lig sonuncusuna mağlubiyet kabul edilemez” diyerek kızgınlığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Başkan İsmail Gürses ve yönetimiyle birlikte oyunculara da “Bu iş güzel olsun diye bizim ensemizde boza pişiyor” sözleriyle kısa ve net olarak nota vermiş ayar çekmişti. Fakat Gürses ve ekibi bu sözleri üzerine almadı ve Teknik Direktör Osman Özdemir’i göndererek hedef şaşırtma yolunu seçti.

TOÇOĞLU DAHA NE DESİN?

Sakaryaspor’a fazla maliyet olmasın diye yeni Atatürk stadınıh devrini bile Mecliste 61.madde ile üzerlerine almaya çalışan, kulübü büyük biryükten kurtaran Başkan Toçoğlu Konya Anadolu Selçukspor’dan alanına yenilgiye çok kızdığı görülürken aslında kulübün bütün maddi yükünün kendi üzerlerinde olduğuna dikkat çekti, anlamı büyük bir mesaj gönderdi. Başka bir deyişle “Herkes ayağını denk alsın. Herkes işini yapsın” diyerek takımla birlikte İsmail Gürses ve yönetimene erken uyarıda bulundu.

“BOZA BİZİM ENSEMİZDE”

Sakaryaspor’un ekonomik yükünü karşılamak için bir anlamda kendilerini paraladığını hatırlatan Toçoğlu “Aslında Sakaryaspor’un mağlubiyetine de çok kızgınım. Lig sonuncusuna yenilmişler. Bu iş güzel olsun diye bizim ensemizde boza pişiyor. Adamlar orada lig sonuncusuna yeniliyor. Lig sonuncusu karşısında alınan mağlubiyet kabul edilemez” diyerek yönetimin ve oyuncuların işin havasında olduğuna dikkat çekti. Gürses ve yönetimi ise Osman hocayı göndererek bir anlamda şehrin gazını aldı.

Editör: TE Bilişim