Manavgat’ta Fatih Terim’in de izlediği 2 ve 3.Lig karması maçlarına Yeşil-Siyahlı kulüp karmaya seçilen Burak Bekaroğlu, Canberk Özdemir ve Hüseyin Altuğ’u sakatlık olur diyerek önlem alma adına göndermedi. Osman Özdemir ve talebeleri önce son iki maçı kazanmak sonra da Play-Off’tan şampiyon olarak 2.Lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

KALECİLER YOKTU

Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor hafta sonuna tek idmanla hazırlanıyor. Önceki gün sağanak yağmur altında devam eden antrenmana küçük bir rahatsızlığı olan Kaleci Bora katılmazken, sakatlığı devam eden Fahri Tatan da düz koşu ile antrenmandaydı. Diğer kaleci Aykut Yıldız’ın da U-19 maçı olması sebebiyle Sakaryaspor iki kaleci ile çalışmalara devam etti. Isınma sonrasında 5 gruba ayrılan yeşil siyahlılar 5’e ikilerle antrenmana devam ettiler. Dün ise idman sıcak bir havada güneş altında gerçekleşti.

HAVADAN GİDECEKLER

Bu arada 2 ve 3.Lig Milli takım karmasına seçilen oyunculardan sadece Abdurrahman Canlı Antalya’ya gitti. Diğer oyuncular Canberk, Burak ve Hüseyin Altuğ için Sakaryaspor kulübü TFF’den izin aldı ve bu isimleri tedbir olsun diye göndermedi. Sakaryaspor bugün ve yarın da antrenmanlarına devam edecek ve takım Cuma günü uçakla Muğla’ya geçecek.Yeşil siyahlılarda  4 sarı kart cezası bulunan Ferhat Yazgan bu maçta oynayamayacak. Ayrıca Sakaryaspor’da Serdar Ümit ile Zafer Aydoğdu sarı kart sınırında bulunuyorlar. ( Metin IŞIKER)

Editör: TE Bilişim