Kahramanmaraş maçından 595 Bin, Nazilli Belediye müsabakasından ise 370 Bin TL hasılat kapan Sakaryaspor’da futbolculara sadece primlerin ödendiği maç başları ve peşinatların ise akıbeti belli olmadığı konuşuluyor. Bugün için işler iyi gidiyor gibi gözükse de parasını alamayanlar ise bu konuda sabırsızlanıyor, bekliyorlar. Ancak Başkan İsmail Gürses’in bu konuda hep kaçamak güreşmesine de içten içe kızıyorlar.

GÖRÜNMEYEN TEHLİKE

Yeni transferlere peşinatlarını ödeyen fakat eski futbolcuları bu konuda mağdur eden İsmail Gürses ve yönetimine takım içindeki oyunculardan tepki gelmeye başladığı iddia ediliyor. Yasir Subaşı dışında yenilerin hepsine ödeme yapan ancak Zafer Aydoğdu, Erçağ Evirgen, Fatih Özçelik, Talha Mayhoş, Ferhat Yazgan gibi geçen sezon bu takımda yer alan isimlere prim dışında bir kuruş vermeyen Yeşil-Siyahlı yönetimin bu tutumu takım içindeki huzursuzluğu da artırıyor. Hatta bu durumun ilerleyen haftalarda kapanmayan yaralara yol açabileceği de ısrarla dile getiriliyor.

GÜRSES SÖZÜNÜ TUTMAYINCA TFF’YE GİTMEYE HAZIRLANANLAR VAR: Defalarca oyunculara ödeme günü veren İsmail Gürses’in kaynak aramaya devam ettiği bilinirken takımdaki bazı oyuncuların alacakları için TFF’ye gitmeye hazırlandığı da artık dile getirilir oldu.

Editör: TE Bilişim