Spor ve sporcunun dostu olduğunu her platformda dillendiren ancak Ampute takımına hiçbir zaman en ufak bir katkıda bile bulunmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na hem Başkan Sinan Panta hem de Antrenör Nezihi Tosuncuk’tan sert eleştiriler yağdı.

PANTA’YA DESTEK VERMİYORLAR

Başkan Sinan Panta yeni sezon öncesinde desteğe ihtiyacı bulunduğuna dikkat çekerek “2017/2018 Ampute Futbol sezonunda Sakarya Ampute Futbol Takımı olarak çıkacağımız Samsun,Adana,Şanlı Urfa,İstanbul,Malatya,Antalya ve Denizli deplasmanlarımız yaklaşık gidiş dönüş 9300 km tutmaktadır.Sakaryayı temsil edecek olan bu güzel kalpli adamlara idman için 1 saat saha tahsisi yapmayan Sakarya Büyükşehir Belediyesine diyecek söz bulamıyorum. Ama onlar bize saha vermiyor destek olmuyorlar diye de er meydanından kaçmayız” diye görüşlerini ortaya koydu. Panta’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile arasının iyi olmadığı da kamuoyunda her yerde dile getiriliyor.

NEZİHİ HOCA’DAN ÇAĞRI VAR

Takımın başında yer alan Sakaryaspor’un efsane oyuncularından Nezihi Tosuncuk ise bu gelişmeler karşısında sosyal medya hesabından “ Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği olarak , Sakarya büyük şehir belediyesinden , engelli sporcu kardeşlerimiz için malzeme yardımı ve antrenman için haftanın iki günü Sakaryamızın efsane hocası rahmetli " Ekrem Karaberber " spor tesislerinde antrenman isteğimiz , diplomatik nezâket ile olumsuz olarak sayın başkanımız Sinan Panta ' ya iletilmiştir.Her şeye rağmen tüm engelleri , engelli kardeşlerim ve vicdanı yüksek , onurlu Sakarya halkı ile beraber aşacağız..!! Engelli kardeşlerimiz gülerse , bütün insanlık güler.. Sevgi ve saygılarımla..” dedi.

Editör: TE Bilişim