Sakaryaspor yönetimi takıma para veremeyince beklenti içinde olan oyuncular yeni yıla yine beş parasız girdi. Bu arada İsmail Gürses ve icra kurulu futbolculara bugün kampta olması beklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kampa parayla geleceğini ve bugün mutlaka takıma para dağıtılacağını müjdeledi!

BÜTÜN GÖZLER TOÇOĞLU’NDA

Spor Toto 2.Ligi Beyaz grupta ilk yarıda bekleneni veremeyen Sakaryaspor’da yılbaşı öncesi para bekleyen takım yine hüsrana uğradı. Devre arasına parasız giren Yeşil-Siyahlılara Başkan İsmail Gürses ve yönetimi 31 Aralık günü için ödeme sözü vermişti ancak gerçekleşmedi ve oyuncular yeni yıla yine parasız girmek zorunda kaldı. Yaşanan ekonomik krize çare arayan ve yeni kaynaklar peşinde koşan Gürses ve ekibi bütün umutlarını yine bugün takımı Antalya’da ziyacret edecek olan Zeki Toçoğlu’ndan gelecek maddi desteğe bağladı. 

KRİTİK BİR GÖRÜŞME OLACAK: Bugün kampa katılacak olan Toçoğlu’nun Otelde oyuncularla bir görüşme yapması ve para konusuna açıklık getirmesi bekleniyor. Bu görüşme takımın geleceği ve şampiyonluk için çok önemli diyenler bir hayli fazla.

Editör: TE Bilişim