Özel bir şahsa ait olan ve Sakaryaspor’a kullanılması için bağışlanan arsa üzerinde yarım kalan bina ile arsayı kimin kullandığı bile belli değil. Milli servet yıllardır orada yatıyor. Dünyanın parası yatırılan bu Tesisler sözde yıllar önce yıkılacaktı. Ancak Hala ayakta!

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE SAHİPSİZ

Orman haline gelmiş çok çirkin görünümlü eski Altyapı Tesisleri çürümeye terk edilmiş bir vaziyette kötü kaderini beklerken bugün için birçok uyuşturucu ve alkol bağımlıların sığınağı haline gelmiş durumda. Şehrin ortasında kimsenin ilgilenmediği altyapı tesislerinin sökülüp götürüldüğü, içindeki demirbaşların ise kimin aldığı belli olmayan bu tesisler yıllardır bu durumda beklerken buraya TFF ve Sakaryaspor kulübü tarafından yatırılan Milyonlarca para da yok olup uçup gitti. Suçlular ise hala bu şehirde ellerini kollarını sallayarak geziyor..

KULÜBÜN GELECEĞİ BURADA YATIYOR: Milyonların harcandığı bina ve sökülüp alınan altyapı malzemeleriyle bu tesisler bitirilseydi Sakaryaspor kulübü her ay buradan Futbol Okulları ve Sosyal Tesisleri ile ayda 250 bin lira gelir elde edecekti.

Editör: TE Bilişim