Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde genç yetenekler çalışmalarına devam ediyor. Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan, “Amacımız A takıma daha çok profesyonel oyuncu desteği sağlamak. Şu ana kadar 5 öğrencimiz Sakaryaspor ile profesyonel kontrat imzaladı. Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin Korukır’a altyapı öğrencilerimizle yakından ilgilendiği için teşekkür ederiz” dedi.

171 Lisanslı Oyuncu

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri hakkında açıklamalarda bulunan Tamer İlaçan, “10-19 yaş arası 1998- 2008 doğumlu 171 lisanslı sporcu tesisimizin altyapısında futbol eğitimlerine devam etmekte. U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarımız, Spor Toto Akademi Ligi’nde yarışarak şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyor. U-15, U-17 ve U-19 takımlarımız kendi liglerinde birinci, U-16 takımımız ise ikinci sırada. U-16 ve U-19 takımımız geçtiğimiz sezon iki Türkiye ikinciliği elde ederek bizleri gururlandırdı. Sezon sonuna kadar tüm takımlarımızın çok çalışarak liglerinde şampiyon olacaklarına inanıyorum. Altyapı hocalarımız Osman Kılıç, Furkan Köseoğlu, Özcan Zafer, Murat Özgün, Sinan Sevim ve İsmail Öz’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Tam donanımlı tesis

Açıklamalarına devam eden İlaçan, “Öğrencilerimizi tesisimizde yalnızca fiziksel olarak eğitmiyoruz. Zihinsel ve mental gelişimlerini destekleyecek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tesisimizde ders odaları, etüt ile seminer salonları bulunmakta. Tam donanımlı bir tesise sahip olduğumuz için mutluyuz. Tesisimizde misafir ettiğimiz takımlar buradan ayrılırken övgü dolu sözler sarfediyor. Büyükşehir Belediyemize sunmuş olduğu imkânlar için minnettarız. Spora ve sporcuya vermiş olduğu destekler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim