Basın mensupları ile geçen hafta bir araya gelen ve 5 yıldır Büyükşehir Belediyesine bağlı Altyapıya “ 5 senedir A takıma gelen oyuncu yok. Altyapımız çok kötü” diyerek sallayan Gürses’in yeni hedefinde Gençlik Gelişim Sorumlusu Tamer İlaçan ve ekibi var. TFF’nin Süper Lig ve TFF 1.Ligi dışındaki liglerde artık Akademi Ligi olmayacağını da bilen Başkan Gürses’in kafasındaki yeni sistemde Altyapı Sorumlusu dahil tüm isimler Sakarya dışından olacağı da iddia ediliyor. Hatta yurt dışından bile gelebileceği konuşuluyor.

TOÇOĞLU’NUN DA ONAY VERDİĞİ SÖYLENİYOR: AKP milletvekili Recep Uncuoğlu’nun eniştesi Tamer İlaçan’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun da gözden çıkardığı ve Gürses’e “İstediğini yapabilirsin” dediği söyleniyor.

AKADEMİ LİGLERİ ZATEN KALDIRILDI: Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Yeşil-Siyahlı hocaların takımlarının artık TFF Akademi Liglerinde oynamayacağı ve sadece yerel liglerde mücadele edeceği için Altyapıda yeni bir yapılanmaya gidilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak bu gelişmeleri kimse de beklemiyordu.

TEKELİOĞLU VE GÜNEŞ’İN ADI GEÇMİŞTİ: Bir ara İstanbul’da Şenol Güneş’ten Sadi Tekelioğlu için yardım isteyen Yeşil-Siyahlı yönetimin Bahattin Güneş’le de temasa geçtiği belirtilmişti. Şimdi gözler İlaçanlı Altyapıya çevrilmiş durumda.

Editör: TE Bilişim