Yeni sezonda Süper Ligde mücadele edecek olan Yeşil-Siyahlılarda Kulüp başkanı yine Orhan Bayraktar kalacak ancak Şube başkanlığında ise bütün yollar Akgün Altuğ’a çıkıyor.

GÜÇLÜ YÖNETİM ŞART

Son 3 sezondur çıkmak istediği Süper Lige bu sezon gelebilen Sakarya Büyükşehir Baskette yeni sezon öncesi sessizlik hakim olsa da derinden, derinde çalışmalar devam ediyor. Akif Köse’nin Şube Başkanlığından ayrılması nedeniyle bu görev için adı en öne yazılanların başında yine eski başkanlardan Akgün Altuğ’un adı geçiyor ve bütün yollar ona yöneliyor. Süper Lige güçlü bir liste oluşturmak adına Altuğ’un bu işe istemeyerekte olsa evet demek zorunda kalacağı konuşuluyor.

BÜTÇE 15 MİLYON TL

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Basket şubesini kurmasında önemli rol oynayan Akgün Altuğ ve arkadaşlarının Ligde kalıcı olma adına en az 15 Milyonluk bir dev bükçe kurma hazırlığı yaptığı da gelen haberler arasında yer aldı. Son sözün Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlun’un iki dudağı arasında bulunan Şube Başkanlığı için Ramazan Sezer’in de adı geçmesine rağmen Toçoğlu’nun kafasında şube satılmaz ise tekrar Akgün Altuğ ve ekibine görev vereceği de söyleniyor.

 Başkan Orhan Bayraktar yeni sezon öncesi Akgün Altuğ ekibi ile yakın temasta ve Süper Lige Süper yönetim hazırlama planlarını vizyona sokmuş durumda.

(SATMA PROJESİ HALA GÜNDEMDE:  Sakaryaspor yönetiminin içinden bir grubun Basketin tüm haklarını 10 milyon TL’ye satarak Başkan İsmail Gürses ve yönetimine kaynak yaratma fikri olduğu biliniyor ancak Toçoğlu’nun bu görüşe nasıl baktığı hala sırrını koruyor.

Editör: TE Bilişim