Sakaryaspor'un tecrübeli kaptanı Levent Demiray'ın, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta  'Safınızı belli edin de bilelim' mesajı yankı uyandırdı. Mesaja balıklama atlayan bir gazete, Levent'i Sakaryaspor ile Adapazarıspor arasına nifak sokmakla suçladı.
Hiçbir takımın ismi verilmeden yerel gazetelere yönelik eleştiriyi çarpıtarak haber yapan gazete, daha da ileriye giderek Sakaryaspor'a 5 yıl hizmet edip takım kaptanlığını üstlenen Levent'in provokasyon yaptığını öne sürdü.
HEDEF GÖSTERİLDİ
SAKARYASPOR takım kaptanı Levent Demiray'ın sosyal paylaşım sitesi facebook'taki adresinden paylaştığı, "Bakıyorum yerel gazetelerde başka takımlar 2. Sayfaya zor manşet olurken nasıl olurda şimdi baş sayfada yer alırlar. Safınızı belli edin de bilelim." mesajını haber yapan bir gazete Sakaryaspor-Adapazarıspor çekişmesine taşıdı.  Mesajı çarpıtarak haber yapan gazete, 5 yıldır Yeşil-Siyahlı forma için ter akıtan oyuncuyu hedef gösterdi.
TEHDİT İÇERİKLİ
GAZETE 10'ncu sayfasından verildiği haberde Levent'i provokasyon yapmakla suçlayıp 'Haddini aşma!' tehdidinde bulundu. Levent'in mesajında hiçbir takımın adını vermeden yaptığı eleştiriyi çarpıtarak sütunlarına taşıyan gazete "Levent Demiray, kendisine yakışmayan bir tavırla çok yanlış bir işe kalkıştı. Sakaryaspor ile Adapazarıspor arasına nifak tohumları serpen tavrı affedilir gibi değil" diyerek tecrübeli oyuncuya ağır eleştirilerde bulundu.
DESTEK GÖRDÜ
KAPTAN Levent'in mesajını, anlamsız bir şekilde Sakaryaspor-Adapazarıspor çekişmesi olarak lanse eden gazetenin tavrı taraftar arasında tepki buldu. Levent'in mesajına destek veren Yeşil-Siyahlı taraftar, " Adapazarıspor'a 3 milyon liralık yatırım yaptılar, ancak 50 kişi gidip maçlarını izliyor.", "İçimizde çok İskoçyalı var" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim