Gol perdesini kafayla kaptan Ramazan açtı, konuk ekipten Sercan kapattı. Karşılıklı atılan 4 gol, Beykan’la uzatmalarda kaçan bir penaltı vardı ancak sonuçta kazanan yoktu. Yağmurlu havayı ve ağır sahayı dikkate almayan Engin Korukır haftalardır bozmadığı kadroda dün Talha Mayhoş yerine Murat Akın’a yer verince Sakaryaspor ilk kez yeni stadında puan kaybetti liderlik yarışında beklenmedik bir darbe aldı ve taraftarını üzdü. Olan yine muhteşem taraftara oldu.

SİLİVRİ HEP GERİDEN GELDİ

Önce Ramazan Sal kafayla, sonra Batuhan 40 metreden muhteşem gol attı ve taraftarlarını sevindirdi. Ancak konuk ekip Silivri maçı bırakmadı vehep geriye düştüğü karşılaşmada İsmail Düzgün ve Sercan Besler’le iki kez eşitliği yakaladı. sürpriz yaparak 3 maçtan 9 puan çıkaran Engin Korukır’a “dur” dedi, 1 puanla evine döndü. Beykan uzatmalarda gelen penaltıyı kaleci Batuhan’a nişanlayınca Yeşil-Siyahlılar yeni Atatürk Stadında ilk kez puan kaybetti ve üzüldü. 

İŞTE BU BEKLENMİYORDU: Son sıradaki Silivrispor’la 2-2 kalarak zirve yolunda beklenmedik çelme yiyen ve yeni statda ilk kez puan kaybeden Sakaryaspor 30 puanla ikinci sıradaki yerini korurken , lider Gümüşhanespor'un galip gelmesiye aradaki farkıda 6 puana çıktı.

Editör: TE Bilişim