Sakarya Büyükşehir Basketbol karşılaşmaya Kerem Bulat, Mehmet Meriç, Hüseyin Çevirgen, Melih Kurtuluş ve Tevfik Akdamar ilk 5'i ile çıkarken, Anadolu Efes'te ise Yiğitcan Saybir, Onuralp Bitim, Sertaç Şanlı, Adrien Moerman ve Ömercan İlyasoğlu ilk 5'te parkedeki yerlerini aldılar. Karşılaşmayı Anadolu Efes 99-62 kazandı.
Karşılıklı birer basket ile başlayan ilk çeyrekte Anadolu Efes oyuncuları oyun üstünlüğünü eline aldı ve çeyreği 24-10 önde kapattı.
İkinci periyotta Sakarya Büyükşehir Basketbol ilk çeyreğe kıyasla daha iyi bir oyun sergilese de farkın açılmasına engel olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Anadolu Efes'in 55-31'lik üstünlüğü ile sona erdi.
Anadolu Efes üçüncü çeyrekte 17 sayıyı bularak skorunu 72 yaptı. Buna karşılık Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol ise sadece 10 sayı bulabildi ve 41 sayıda kaldı.
Sakarya Büyükşehir Basketbol son çeyrekte özellikle Mehmet Meriç ve Tevfik Akdamar ile sayılar bulsa da mağlubiyete engel olamadı.
Genç oyuncu Mehmet Meriç 27 sayı bularak takımının en skorer ismi olurken, Tevfik Akdamar ise 22 sayı üretti. Mücadeleyi Anadolu Efes 99-62 kazandı.

Editör: TE Bilişim