Kocabıyık Şirketler Grubu Başkanı ve Adatıp Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, Adatıp Sağlık Grubu CEO’su Ozan Aydınlar ve Özel Adatıp Sakarya Hastanesi Genel Direktör Yardımcısı Önder Altun, bugün Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç ve ekibini misafir etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Orhan Kocabıyık, “Sakaryaspor’umuzun her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam ediyoruz. 2019 – 2020 futbol sezonu içinde sağlık sponsoru olduk. Sporcuların sağlık kontrollerinden, ameliyatlarına, tüm kulüp çalışanlarının tedavilerinden, maçlardaki ambulans hizmetine kadar takımımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaktan memnunuz.” dedi.

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, Orhan Kocabıyık, Adatıp Sağlık Grubu CEO’su Ozan Aydınlar ve Genel Direktör Yardımcısı Önder Altun’a teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda olan Adatıp Sağlık Grubu’na sporcularımızı ve ekibimizi emanet ettiğimiz için huzurlu ve mutluyuz. Şehrimizin Sayın Orhan Kocabıyık gibi Sakarya’ya faydalı olmak, Sakaryalıya istihdam yaratmak ve Sakarya’nın değerlerine sahip çıkmak isteyen iş adamlarına ihtiyacı var.” dedi.

Sponsorluk sözleşmesi için düzenlenen imza töreninin ardından, Özel Adatıp Sakarya Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren Sakaryaspor futbolcusu Ahmet Furkan Özcan’ı ziyaret eden Orhan Kocabıyık ve Cumhur Genç, sporcunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim