KAPI ARKASINDA KONUŞUYORLAR

Bal Liginde ilk yarıyı 7 puan önde lider bitiren ancak ikinci yarıda bir türlü dikiş tutmayan ve lider Çıksalınsporun 7 puan gerisine düşen Adapazarıspor’da artık Teknik Direktör Hikmet Sevim sorgulanmaya başlandı. Adapazarıspor yönetimi Beyköy Belediyespor maçı sonrası  Sevim’in gitmesi gerektiğini kapalı kapılar arkasında her yerde konuşur oldu.

YÜZÜNE KİMSE BİR ŞEY DEMİYOR

Son İstanbul deplasmanından da yenilgiyle dönen Adapazarıspor’da yöneticilerin bazıları bu kötü gidişin tek mimarının her konuda tek yetkili olan Hikmet Sevim’in olduğu konuşulurken hiçbir yöneticinin Sevim’in yüzüne tek bir kelime etmemesi de dikkat çekiyor. Mavi-Beyazlı yönetim Sevim’in kendisinin ayrılmasının doğru olacağını da açık açık söylüyor.

BELEDİYE DE ARTIK RAHATSIZ GİBİ

Üç sezondur Adapazarıspor’a maddi ve manevi destek veren Adapazarı Belediyesinde de Hikmet Sevim rahatsızlığının başladığı gözlenirken yeni sezonda nasıl bir yol izleneceği de merak konusu. Başkan Süleyman Dişli ve ekibinin Hikmet Sevim’in olmadığı Adapazarıspor’a desteğini de çekeceği Belediyeye yakın kaynaklar tarafından dile getiriliyor.

Editör: TE Bilişim