Ligde hiçbir iddiası olmayan Kırklarelispor rahat bir oyun sergiledi ancak özellikle ilk yarıdaki sonuç Sakaryaspor’un çok canını sıktı. Maçın gol perdesini rakip takımdan Müslüm Sakaryaspor adına açarken kapatan isim yine Batuhan Karadeniz oldu. Günün gol kaçırma rekorunu kimseye bırakmayan Mahir ikinci yarıda golünü atarak görevini yaptı, Talha ise adeta resital sundu.

İLK YARIDA GOLLER RAKİPTEN!

TFF 2. Lig Beyaz Grup 31. hafta kapanış maçında şampiyonluk mücadelesi veren Sakaryaspor, 10'uncu sırada bulunan SBS İnşaat Kırklarelispor'u dün 3-1’le uğurladı. Maça etkili başlayan Yeşil-Siyahlılar aradığı golü 32.dakikada buldu. Müslüm Erdoğan'ın ters vuruşu yeşil-siyahlıları 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitecek denirken sahneye 45.dakikada Hakkı Şimşek çıktı ve ilk yarı 1-1'lik sonuçla tamamlandı.

MAÇIN ADAMI TALYA MAYHOŞ

İlk yarıda ve ikinci yarıda karşılaşmanın en iyisi olarak sahne alan Talha Mayhoş’la çok gol kaçırmasına karşın sahada diri gözüken Mahir Sağlık 68.dakikada da sahneye çıktı ve durumu 2-1'e getirdi. Oyuna sonradan giren Batuhan Karadeniz'de 88.dakikada maçın skorunu tahin eden golü attı 3-1. Sakaryaspor bu sonuçla puanını 57 yaptı ve 60 puanlı lider Gümüşhanespor ve Urfa takibine devam dedi. SEZGİN ERGİN

Editör: TE Bilişim