Ferhat Yazgan ve Burak Bekaroğlu’ndan yoksun kadrosuyla Ege seferine çıkan Yeşil-Siyahlılar küme düşme hattında yer alan rakibini evinde yenerek zirve inadını sürdürmek istiyor. Ligde topladığı 19 puan ile 16. sırada yer alan Efeler ise sahasında puan kaybına tahammülü yok. Maçın saati 15.00.

Bugün Nazilli Belediyespor’a konuk olacak olan Sakaryaspor’da 3 oyuncu 3 sarı kartla tam ceza sınırında yer alıyor. Geçen hafta Ferhat Yazgan ve Burak Bekaroğlu’nun cezalı duruma düşmesi ile bu kez bu Beykan Şimşek’le birlikte Yunus Emre Yalçın ve Ramazan Çevik ceza sınırında duruyor. Teknik Direktör Engin Korukır Nazilli maçı öncesi bu üçlüyü “Altay maçına eksik istemiyorum” diye uyardı. 

TFF 1. Lig Beyaz Grup 26. hafta mücadelesinde Ege temsilcisi ile karşılaşacak olan Sakaryaspor rakibi ile bugün 4’ncü randevusuna çıkacak ve ilk yarıdaki galibiyetin rövanşını vermemek için sahada olacak. Sakaryaspor, bugüne kadar 3 müsabakada karşılaşan temsilcimiz 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. İlk devre Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleden yeşil -siyahlılar Ege temsilcisi önünde ilk galibiyeti 2-0’lık skorla aldı. Sakaryaspor’un gollerini Beykan Şimşek ve takımdan ayrılan Coşkun Yılmaz kaydetmişti. Konuk ekip maçın 88.dakikasında Berkay Öztuvan’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlamıştı.

Editör: TE Bilişim