2.Final 31 Mayıs

TFF 1.Ligine vize almak için 27 Mayıs Pazar günü Mersin’de Afjet Afyon ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’da asıl final 31 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek Genel Kurulda olacak. Yeşil-Siyahlı kulübü yeni dönemde yönetmeye çok isim talip ancak son sözü delegeler söyleyecek densede belirleyeci olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olacak. Bu kongre oldukça renkli geçecek.

OYUNCULAR DA EKŞİ DİYOR

Sakaryaspor Pazar günü büyük finale hazırlanırken yönetimsel final ise 31 Mayıs Perşebe günü Genel Kurulda olacak. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamazsa yönetimsel anlamda ikinci final 30 Haziran Cumartesi gününe kalacak. Bu arada gizli gizli çalışmalar yapıldığına haberler gelse de yeni, yeni başkan adaylarının adı kulislerde dolaşmaya başladı bile. Yönetimde en fazla parayı veren ancak Gürses’in yönetim tarzını beğenmediği için istifa eden Cevat Ekşi’nin adı en fazla gündem olanların başında geliyor.

TOÇOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Tavırları ve sürekli takımla birlikte oyuncuların sorunlarıyla uğraştığı için Sakarya’nın Abdürrahim Albayrak’ı olarak taraftarların ve futbolcuların kulübün başında görmek istediği Cevat Ekşi’nin gönlündede başkanlık yatıyor. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan onay almadıkça bu işe soyunmaya niyetli görünmüyor. Oldukça geniş bir aile yapısı olan ve hala takımla birlikte olan Cevat Ekşi önce aile büyükleri ile sonrada Toçoğlu ile görüşürek Yeşil-Siyahlı kulübe başkan olmayı planlayor.

BAŞKAN TOTO OYNUYORLAR

Sakaryaspor’da şimdi hedef TFF 1.Ligine çıkarak var olan ekonomik ve yönetimsel sorunları enaza indirmek olurken Yeşil-Siyahlı takım bütün enerjisini Mersinde oynanacak Afjet Afyonspor maçına hazırlıyor. Bunun yanı sıra ise yönetime talip olacak isimleri hayli kabarık olması da dikkat çekiyor. Her dönemde adı geçen Ali Bektaş ve Akgün Altuğ’la birlikte istifa edenlerden Ramazan Sezer ve hala yönetimde kalan Halit Evin, geçen dönem aday olan ve 7 oyla kaybeden İbrahim Nalbant kongreyi bekliyor.

GÜRSES BIRAKACAK GİBİ DEĞİL

Sezon başında büyük paralarla kadro kuran ancak oyunculara gerekli ödemeleri yapamayan ve maddi sorunlar yaşatan bugünlerde ise taraftarların ve futbolcuların yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun gözünden düşen Başkan İsmail Gürses ise bu yaşananları uzaktan seyrediyor. Gürses’in yakınlarına “ Ben bu kulübü öyle kolay kolay bırakmam. Final maçından sonra konuşacağım. Arkamdan oynanan oyunları da görüyorum. Hepsinin hesabını da soracağım” diyerek seçimde tekrar aday olacağı iddia ediliyor. NAZIM AKTÜRK

Editör: TE Bilişim