ÇİRKİN, KABUL EDİLEMEZ

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor maçının ardından Sakaryaspor için ortaya atılan teşvik iddiaları ortalığı karıştırdı. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Necmettin Sert'in soyunma odasında futbolculara yönelik yaptığı konuşmasında, galibiyet veya beraberlik halinde kendi cebinden biner lira prim vereceğini açıklamasının ardından gündeme 'Sakaryaspor teşvik aldı' iddialarını getirdi. Necmettin Sert, iddiaların çok çirkin ve kabul edilemez olduğunu savundu.

MAÇA GÜNÜBİRLİK GİTTİK

Ortaya atılan iddiaların çocukça olduğunu kaydeden Teknik Direktör Sert, "Biz Kahramanmaraş'a 16 kişilik kadroyla gittik. Biner liradan bu 16 bin lira yapar. Bir teşvik olacaksa bu 16 bin lira mı olur? Eğer teşvik alsaydık, maça günübirlik gitmezdik. 1-2 gün önceden gidip 4-5 yıldızlı otellerde kalıp kamp yapardık" dedi. Bu iddiaların kendisine zarar verebileceği gibi kulübü de töhmet altında bırakacağını savunan Necmettin Sert, "Yazılan, çizilenler çok çirkin" diye konuştu.

İMKANLARIMI HERKES BİLİYOR

Ortaya atılan iddialarla ilgili bugün saat 15.00'te Rüstemler Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini de bildiren tecrübeli çalıştırıcı, "Benim çevremi ve imkanlarımı herkes biliyor. Daha önceki karşılaşmalar öncesinde de imkanlarımı kullanarak oyuncularıma prim verilmesini sağlamıştım. Bunun altında başka şeyler aramak çok yanlış. Bizim üzerimizden kimse Sakaryaspor'a zarar vermeye çalışmasın. Teşvik denilen rakam 16 bin lirayla olmaz. Boş iddialar sadece yıpratır" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim