Lig’de 9 haftadır puan kaybetmeyen ve rakiplere şans tanımayan Yeşil-Siyahlılar deplasmanda Bayrampaşa’yı da yenip 10’da 10 yaparak yoluna devam etmek istiyor. Özdemir’in kafasında kadro değişikliği yok ve bu zorlu karşılaşmanın saati 15.00, düdük ise Ankaralı hakem Yiğit Peşin de.

CİHAN VE FAHRİ YOK

Sakaryasporlu futbolcular dün akşam İstanbul’da kampa girdi ve bu kritik deplasmanda Bayrampaşa’ya da şans tanımıyor. 10’da 10 hedefleyen yeşil-siyahlılarda moraller yüksek. Teknik Direktör Osman Özdemir tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. 9 maçını kazanan Özdemir son haftalarda kazanan takımının da değişiklik yapmayı düşünmüyor ve ameliyat olan Cihan Yıldız ile son idmanda sakatlanan ve şehri terk eden Fahri Tatan yine kadroda olmayacak.

RAKİP FORMDA 1 TAKIM

Lig’de 9’da 9 yaparak müthiş bir seri yakalayan yeşil-siyahlılar Bayrampaşa karşısında da tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuruyor. Şampiyonluk mücadelesinde puan kaybına tahammülü olmayan yeşil-siyahlı ekibimizde futbolcular 10’da 10 yapacağına inanıyor. Bu arada ev sahibi takımın ikinci yarıda henüz kendi evinde mağlubiyeti yok ve son haftalarda oldukça formda. İstanbul ekibi iç sahada ilk yarıda sadece Elaziz’e 0-1 ve lider Afyon’a 0-4 kaybetmiş durumda. ( Oktay Yılmaz)

Sakaryaspor’un başına geçtiğinden bu yana sihirli dokunuşunu hissettiren ve 9 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Teknik Direktör Osman Özdemir, 87 yılındaki 11 maçlık seri galibiyet rekorunu egale etmeye 2 maç uzaklıkta.


SAAT:15.00
STAT:Çetin Emeç
HAKEMLER: Yiğit Peşin, Aydın Karsavuran, Özgür Fatih Kalaycı

BAYRAMPAŞA

Yunus Emre
Sefa Korkmaz
Berkay Çakır
Recep Soner
İlker Cihan
Polat Güren
Said Can
Furkan Çil
Hüseyin Akoğlu
Bülent Kocabey
Metin Sevinç

TEKNİK SORUMLU: Murat Şenvardar
SAKARYASPOR

Bora Sevim
Fikret Topaloğlu
Canberk Özdemir
Zafer Aydoğdu
( Aytaç Ak)
Burak Bekaroğlu
Serdar Ümit
Hüseyin Altuğ
Talha Mayhoş
Erçağ Evirgen
Fatih Özçelik

TEKNİK SORUMLU: Osman Özdemir

Editör: TE Bilişim