Genç oyuncuyu satarak kaynak yaratmak ve kapalı olan transferi açmak isteyeyen Yeşil-Siyahlı yönetimin Süper Ligden 3 takımla görüşmeler yaptığı iddia edildi. Ancak takımların verdiği para 1 Milyon bile değil. 

OSMANLI, PAŞA VE GENÇLER
İlk yarıda bekleneni veremeyen ve ikinci yarı için Antalya Lara Titanic Otel’de kamp yapan ve sezon başından beri maddi sıkıntı içinde bunalan Sakaryaspor’da bütün umut yine Burak Bekaroğlu’na bağlı gözüküyor. Yeşil-Siyahlı kulübün altyapısından yetişen ve her transfer döneminde gitmesi sürekli gündeme gelen genç oyuncuya bu sefer Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Gençlerbirliği ile Kasımpaşa’nın talip olduğu görüşmelerin hala sürdüğü de ısrarla konuşuluyor. 

SÜRPRİZ TAKIMDA VAR AMA
Ancak bu üç ekibinde Sakaryaspor’a rakam olarak 600-750 Bin TL sunduğu belirtilirken Başkan İsmail Gürses ve yönetiminin ise bu teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor. Transfer yasağı olan Sakaryaspor’un hem bu yasağı kaldırmak hem de oyunculara olan borçları ödemek istediği ve genç oyuncuyu 1 Milyon EURO’ya satarak derin bir nefes almak niyetinde olduğu da dile getiriliyor.Bu arada Burak’a yine ismi açıklanmayan Süper Lig ekiplerinden birisinin de talip olduğu hatırlatıldı.  

 RAKAM YÜKSEK DİYORLAR:  Mukavelesi sezon sonunda bitecek olan genç oyuncuyu iyi bir paraya satmak isteyen Yeşil-Siyahlıların 1 Milyon EURO’luk bonservis bedeli talip olan takımlara bir hayli fazla geliyor.

Editör: TE Bilişim