Sakaryaspor’da ikinci Osman dönemi bitti. Sezon başından beri işbaşında olan kelle avcılarının gözü aydın.

Konya’daki futbol faciası içindeki başrol oyuncuları Talha, performansı geçmişi aratan Burak Bekaroğlu, kaçırdıklarıyla oynadıklarıyla saç baş yolduran Beykan, Çoşkun, Mahir, Fatih, Rüstemlerde kalırken kulübeden üç adımdan golleri beceriksizce dışarı atan Osman Özdemir’e kesildi yenilgi faturası.

Beceriksiz yönetimlerin olduğu Futbol adreslerinde olur böyle vakalar deyip geçelim de, bu işi daha nazik bir şekilde yapmak dururken, Basın sözcüsü eliyle yazılı( veya telefonla ) vedanın Ankara’ya ulaştırılması etik olmadığı görüşü bana ait bir düşünce olarak bir kenara not edilsin.

Sakaryaspor’da sizce sorun Teknik ekipte mi? Yoksa yönetimin ve de izleme komutasının oluşturduğu kadromu? Yoksa yeni Atatürk stadı açılmadan, eskisini siyasilere peş keş çekip bu takımı üç iç saha maçı için Gebze’ye, sonra Olimpiyata, sonrada Bolu’da oynamak zorunda bırakan Yönetim mi? Bu işin içinde bana göre en masum olan istedikleri değil de başkalarını bu takıma transfer edenlerdir, bugünkü götü gözüken futbol resminin mimarları.

Teknik adamın ilk başlardaki oyuncu tercihleri, oyuncu değiştirme stratejindeki hamlelerindeki yetersizlik bir kenara not edilebilir. Amma velakin bu gün gelin noktayı Osman Özdemir’e yıkmak abeste iştigal olur. Umarım Osman Özdemir’in ayrılışından sonra sorunlar çözülür mü? Çözülsün temennisi bizden , bugün gelmesi beklenen yeni gelen ekibe iyi niyet mektubu olarak gitsin.

Sonuçta bu takıma çok teknik adamlar, çok İsmail Gürsesler gelir gider. Bizim istediğimiz bu takımın iyi yönetilmesi. Bizim istediğimiz Cumhurbaşkanını da dediği gibi takımları iş bilen ,elindeki imkanları iyi kullanan yönetimler idare etsin. Biz isteriz ki takım planlaması yapılırken ,futbolcunun geçmişine değil de, bu gününe bakılarak transfer yapısın. Biz isteriz ki Sakaryaspor’da bir ayrılık yaşanırken burukluk yaşanmasın.

Sonuç olarak biz biliyoruz ki Sakaryasporun yapısında bizim isteklerimizin yaşanması mümkün değil. Biz biliyoruz ki Sakaryaspor’un kaynaklarını iyi kullanmayıp, her şeyi bu şehirden bekleyen ,elini cebine atmadan çaka satanlar bu gün olduğu gibi yarında olacaktır. ( İstisnaları tenzih ederim) Hayırlı dayanışma geceleri Sakaryaspor’um, inşallah bu ayrılığın ,bu yaşananların üstü hem ekonomik ,hem de skorsal anlamda çok çabuk onarılır.

Hadi bakalım üç adımdan boş kaleyi göremeyenler, hadi bakalım düşüp te kalkamayanlar, top sizde. Hadi bakalım Diriliş yılının mimar yönetimi, görelim bakalım sizi. Sonuçta sezon başından beri ipini çekmek adına fırsat kolladığınız kişi gitti. Bu düşünceler eşliğinde meşin yuvarlağı santraya koyuyorum.