1.AYAK: Buraya çok iyi işlerle hazırlanan MISS DADAŞ ilk şans verdiğim isim. İyi hazırlanan ŞÜKRAN BABANNE, jokeyinin katkısıyla TÜRKNUR ve son yarışını kazanan BANA rakip lolarak ilk göze batanlar. Geniş kurgularda GALVATRON, WONDERFULL, HAPPY ABBEY ve BAHTİYARLI isimli safkanları sırasıyla dikkate alalım.

2.AYAK: Derece olarak ön plana çıkan isimler DAİMON, UÇAN KARACA, AKKUŞKRALI, MAVİZAFİR ve KAMERTAY sıralamasını ayrımsız önermek isterim. Yeri olanlar, takibimdeki BAYAYNA, AKDOĞAN ve BABAUÇAN’ı ilave etmeli.

3.AYAK: Uzun süredir istenilen düzeyde yarışlar yapamayan ve sorunlarla mücadele eden safkanların bir araya geldiği mücadelede riske girmeden HEPSİ yazmak en doğru karar olacaktır.

4.AYAK: Tabela dışında kaldığı son yarışlarını asla kalitesine ölçü almadığım YELTAY favorim. Tecrübeli ve devamlı binicisiyle dinçliğin verdiği avantajla çıktığı gibi bitirebilir. Kumun kalite isimleri YILMABAŞAR ve TARIKHAN rakipleridir.

5.AYAK: Daha evvel burada birlikte müca rakiplerine üstünlük sağladığını net olarak anımsadığım LADY HATUN ve FATİHİNGÜLÜ ikilisini, üzerlerindeki jokeylerinin de olumlu yönde katkılarını yapmalarını beklediğim için yeterli görüyorum ,

6.AYAK: Mesafede müddet olarak ön planda olmasıyla beraber kumda en çok yarış kazanma sayısıyla da ağır basan URLA ZAMANI, uzun mesefadeki koşularda uyum içerinde olduğu biniciyle kazanan taraf olacaktır. Günün bankosu olarak işaretleyebiliriz.

ALTILIM: (1-5-6-3-4-7-8-2) (5-11-2-8-6-3-1-10) (1-2-3-4-5-6-7) (11-8-9) (2-4) (5)