1.AYAK: Gerek form gerekse performans birbirlerine yakın safkanların zorlu kapışmasında adeta kimi yazmazsanız o kazanır. Düzenli işlerle formlarını üst seviyeye çıkardıkları gözlenen GÜLENYÜZ, SAVAŞ ATI, AKALP, UZUN BEY ve MAVRA ayırım yapmadan dikkate alınmalıdır. Bütçesi uygun olanlar bu ayağı mutlaka kapatsınlar...

2.AYAK: Bursa çiminde koştuğu iki yarışı ardından ilgililerinin buraya özenle hazırladıkları NİLGÜN ABLA, tecrübeli binicisiyle şansını ikiye katladı. Tatminkar yarışları sonrası çok daha iyi duruma gelen GIANGIO COMO, DEEP WATER ve OVERDOSE favoriyi zorlamasını beklediğim taylar.

3.AYAK: Son yarışlarına oranla çok daha uygun rakiplerle koşacak olan VICTORY PROMISE, Ankara’da bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında kazanacağının da sinyallerini verdi. Bu safkanın beklenenin altında koşması halinde ise formlarını korudukları gözlenen INSOMNIA, GÖNÜL KIRMAZ, CAMBODIA, BOLD MAGIC ve ROWDY sırasıyla değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Performans ve formlarıyla rakiplerinin önüne çıkan BALASAGUN ve ALPERENCAN ikilisine birincilikte eşit şans tanıyorum. Bu ikili küçük kuponlara yeterli olur. Geniş kurgulara KARAİBO, GÜNDENGÜNE ve ALGANTAY’ı ilave etmekte yarar görüyorum.

5.AYAK: Bursa kumundaki son yarışında sert rakiplerden etkilenen DADDY COOL, Ankara kumundaki ilk startını adeta güle oynaya kazanan NIGHT FALL, burada ve İstanbul çiminde üst üske kazanırken kusursuz görünen ONE ZERO FIVE üçlüsünü birlikte değerlendirelim...

6.AYAK: İstanbul çimindeki son yarışında jokeyini düşürdüğü için derecesiz bitiren RINALDO, bu pist ve mesafede koştuğu iki yarışını da da kolay kazanmıştı. Uygun kilosu ve son günlerin formda jokeyi Ali Kaçmaz ile yeniden birinciliklerine devam etmesini bekliyor banko öneriyorum.

Herkese bol şanslar...

SALI KOCAELİ PROGRAMI ALTILIM: (5-6-9-10-2) (11-1-7-3) (4-5-3-1-6-7) (1-2-3-6-4) (6-3-4) (6)