1.AYAK: Her yarışını bir öncekinden etkili koşmaya başlayan GÜMRÜKÇÜ MUSTAFA ve bu yarış için yaptığı hazırlıklarında dikkat çekici işler sergileyen ENJOY ikilisi rakiplerine oranla bir adım daha yakın birinciliğe... EMEKYEMEZ, ÖMER IN MY MIND, TIME OUT ve NEYZEN de göz ardı edilmemesi gerektiğine inandığım isimler.

2.AYAK: Henüz tam olarak istenilen yarışları yapamayan istikrarsız tayların kapışmasına sahne olacak bu yarışta her türlü sonuçla karşı karşıya kalabiliriz. DEMİRKAPI ve CAPTAIN CEMO ikilisi rakiplerine oranla birinciliğe bir adım daha yakın isimler. YEL ESER, LIAR, EFSO ve RASİM KAPTAN ise baştakilerin eksik koşması halinde devreye girebilecek taylar.

3.AYAK: Rakiplerine oranla çok daha iyi isimler olduklarına inandığım TARSUS BEYAZI ve BLACK CHINESE ikilisi arasında geçmesini beklediğim mücadelede, yerinde yürüyen aynayı rakiplerinin önünde geçen taraf olacaktır.

4.AYAK: Yine rakiplerine oranla daha iyi taylar görüntüsü sergileyen BERENGÜL en az kendisi kadar formda ekürisiyle alternatif bankomdur. Son yarışı dikkate almadığım BEYZAYAR ekürilerin yarıştaki tek ciddi rakibi konumundadır.

5.AYAK: Ayağına çabuk isimlerin bir araya geldiği bu yarışta sonlarda diri kalan aynayı önde görecek. Bu zorlu koşuya ilişkin sıralamam; SATANHAN, ULUKIZ, MAVRA, TEKİNER ve ROMEO şeklinde olacaktır.

6.AYAK: Yeteri kadar yarış gören ve bugün için çok uygun rakipleri arasında boy gösterecek olan SON OĞUL’un bir aksilik olmadığı takdirde kazanacağına inanıyor günün de bankosu olarak kuponlara yazmanızı öneriyorum. Herkese bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-4-3-7-9-6) (2-1-4-10-8-3) (9-4) (1-3) (4-6-3-5-1) (8)