1.AYAK: Grubun en iyi durumdaki ismi OPRAH, kondisyon açığı olan birçok rakiplerine oranla çok şanslı olup ilk şansı veriyorum. Son yarışında bariyer dibini tutarak son metrelerde gücü oranında mücadele ettiyse de kazanana yapacağı birşey kalmayan ancak bugün Özcan Yıldırım daha etkili olmasını beklediğim TATVAN BEYİ ikinci şansı hak ediyor. Küçük kurgular için bu iki isim yeterli olur. Geniş kuponlar KIRCAALİ, LAWLEES ve BALAHATUN üçlüsüne dikkat etmeli.

2.AYAK: Taylara mahsus bu yarışta ASUVAN ilk yarışını çok beğendiğim yetenekli bir tay. Kan hattının desteğiyle bu tarz mesafelerde etkili yarışlarını izletir. Alternatif tek olabilir. Daha sonra AKŞEKER, CANBANU, DUYGUM, NARŞERBETİ, SİVEREK ASMASI ve HATUNCAN sırasıyla değerlendirilmeli.

3.AYAK: Mesafenin uzunluğu ve Handikap-16 yarışı olması sürpriz ihtimalini de güçlendiriyor. Risk almadan HEPSİ yapıp en cazip atın gelmesini bekleyelim derim

4.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın olan ALDERAMİN, MONTEGO ve OZANŞAH üçlüsünü ayırmadan kuponlara birlikte işaretleyelim.

5.AYAK: İlk yarışlarındaki derecelerine bakıldığında farklı oldukları ve bu rakiplerine üstünlük kurabilecek düzeyde olduklarını belli eden ÖZÜGÜZEL ve YENİ ZÜBEYDE arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceğine inanıyorum.

6.AYAK: Kısalan mesafelerde daha iyi netice alabileceğini gözlemlediğim VAVENDU, baba kan hattının özelliklerini iyi yansıtabileceği 1400 mesafeli yarışa şimdi daha da kondisyonlu bir şekilde geldi. Son düzlüğe biraz sermayeli çıkarsa yakalanmaz. Sonlarda kuvvetli gelecek olan CİHANA BEDEL ve KARAFIRAT sürpriz adaylarım...

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (1-3-5-6-7) (2-1-4-5-10-11-7) (HEPSİ) (1-3-4) (7-11) (4)