1.AYAK: Denk güçlerin zorlu kapışmasında CAPTAIN CEMO, ALBANY, DESTINO, TOO FAST, ANALUX ve ZAFER MEYDANI sırasıyla şans verdiğim safkanlar.

2.AYAK: Yetenekli tay MINE OF FIRE, kusursuz hazırlıklarıyla tartışmasız favoridir. Bu yarışına özenle hazırlanan KING OF TATVAN ve her yarışında üstüne koyarak gelen MONSHAU sert rakipleri olacaktır.

3.AYAK: İstikrarlı performansının yanı sıra son yarışında daha güçlü rakipler yanındaki üçüncülüğünü de beğendiğim MAVİ ATEŞ alternatif banko adayımdır. Formlarını korudukları gözlenen TUMBULBEYRUT, GAZINÇ ve DURMUŞKARDEŞ favorinin eksik koşması halinde devreye girerler.

4.AYAK: Burada ve Kocaeli kumundaki birinciliklerindeki performansıyla KIZIM NİLAY birinciliğin en güçlü adayı olmayı hak ediyor. İlgililerinin sıkı işlerle hazırladıkları HAZELEYES ve HOPEFUL favorinin en küçük hatasını affetmezler.

5.AYAK: Düzenli işlerle formunun üzerine koyduğu gözlenen ASİL RÜZGAR, binici avantajıyla rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Son haftalarda mükemmel bir form tutan BİLGEPRENSES favorinin en ciddi rakibi olur. HARALI ve ŞERİFE ABLA sürpriz adaylarım.

6.AYAK: Sorunları halledilince koştuğu her yarışında güçlü orijininin hakkını vermeye başlayan ULTRA, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında göz doldurdu. İlgililerinin kazanır gözüyle baktığı formda tayın sihirbaz pilotuyla ilk birinciliğini elde edeceğine inanıyor günün bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-4-5-10-11-2) (7-3-8) (1-3-5-4) (1-3-2) (3-2-4-5) (6)