1.AYAK: Yüksek bir ganyanla baş- lamasını beklediğim ikinci altılının ilk ayağı birçok kupon ikinciği ayağı gö- remeyebilir!.. Geçmiş performansları ve form durumuyla bir adım önde olan ÖZERDİNÇ ve VAKURKIZ ikilisi kötü koşarsa işler karışabilir. Riske girmeyip HEPSİ diyerek en cazip olanın gelmesini beklemek en doğru seçim olur.

2.AYAK: İstatistiki açıdan değerlendirdiğimde Turbo tayı olarak dikkat çeken, bunun yanı sıra tecrübeli binici avantajıyla ER MEYDANI kazanabilir. Tek rakibi ise daha hazır gireceği koşuda çok farklı koşmasını beklediğim YE- ŞİL DENİZ’dir.

3.AYAK: İki defa üst üste Grup 1 koşuda mücadele ederek kondisyonunu üst seviyelere taşıyan PERSISTANCE için bu gün çok da zorlanmayacağı bir koşu olabilir. Formda CRICOOR tek rakibidir.

4.AYAK: Son ikinciliğiyle fit duruma geldiğini belli eden SEE YOU AGAIN, hedef yaptığı koşuyu lehine çevirebilir. Beğenilen görünümleriyle GRAND EFE, ÖZDEMİR, REBORN ve SOYDAN daha sonra sırasıyla değerlendirilmelidir.

5.AYAK: Yarış hayatlarına yeni baş- lamış, henüz bir-iki mücadele gören tayların sürprize açık mücadelesinde; formlarında önemli düzeyde artış gözlenen KARAKEÇİAĞASI, DUNDAS, ÖZERMAN, RASGALDİ, SARI GEÇİT ve ŞANSLI TUMBUL öncelikle şans verdiğim taylar.

6.AYAK: Günün kapanış koşusunda; rakiplerine oranla daha üst gruplarda ter döken, her ne kadar oralarda kazanamamış olsa da ALOSHA’nın kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum. Herkese bol şanslar...

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: ( HEPSİ) (3-8) (2-1) (7-9-2-4-8) (2-1-7-8-9-10) (5)