1.AYAK: Koştuğu 16 kum pist yarışından 6 tabela elde eden ve hazırlık olarak iyi görünen SENSU kuponlarda ilk sırayı almalı. Hatta riski sevenler tek bile atabilir. Bu ismin eksik koşması halinde ESAS ALTIN, MELEK SULTAN, BAGÜRGÜZELİ ve MİRANGÜL sırasıyla değerlendirilebilir.

2.AYAK: Mesafenin en iyi derecesine sahip olmasıyla göze batan ARPELLO, son koşusuyla toparlandığını belli etti. Daha hazır gireceği yarışta favorimdir. Rakipler sırasıyla ALLESSANDRA, ALFA KIZI, YASMİN, RABİA HANIM, FEVERAN, LAST PRINCESS ve WANNABE dikkate alınmalıdır.

3.AYAK: Boş kilo avantajıyla FIGHT FOR HONOR rakipleri bastırana kadar aynayı önde geçebilir. Usta jokeyiyle REMAZANABİ ve her yarışında gücünü artıran VILLAGE HOOF öncelikli rakipleridir. Geniş kurgularda GREAT ATTACK, ILICA BEY ve SILENT SCREAM isimleri de ilave edilmelidir.

4.AYAK: İkide iki yaparak formunu üst düzeye taşıyan ÇILDIRGÖLÜ ile bu defa daha iyi koşmasını beklediğim HASKAYA arasındaki mücadelede az hata yapanın aynayı önde geçeceğine inanıyorum.

5.AYAK: Takı değişikliğine giden BEYZA SULTAN bu kez farklı koşacak olup favorimdir. Yakaladığı seriyle göz okşayan AKALP, tecrübeli binicisiyle ASARCIKLI, mesafe deneyimiyle öne çıkan URLA DESTANI ve takip atlar listemde bulunan EMİRSOY daha sonra sırasıyla şans tanıdığım safkanlar.

6.AYAK: Bu defa tecrübeli bir jokey bulan ŞAHIMSIN, idmanlarını yarışına yansıtması halinde rakip tanımayacaktır. Hazırlıklarında da göz dolduran safkanı kuponlarımıza banko yazabiliriz. PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (3-6-5-4) (2-3-4-6-1-5-7-8) (6-2-4-1-3-5) (4-1) (3-5-4-7-6) (7