1.AYAK: Arka arkaya etkili yarışlar sergileyen ŞUBARTAY, son yarışını inandırıcı bulmadığım GÖLGEYELE, ilgililerinin adeta üzerine titrediği ER MEYDANI, kazandığı yarışıyla formunu kanıtlayan ATLAS ÇİÇEĞİ, yine kazandığı yarışında beğenilen YARAMAZ ve sürekli kendini geliştiren ZEKİ DAYI sırasıyla şans verdiğim taylar.

2.AYAK: Kolay kazandığı yarışını beğendiğim ŞEHLEVENT ve çok iyi görünen İDEALİST ilk planda düşünülmeliler. Bu tip gruplarda zaman çok etkili koşabilen CABBARREİS, BAYÇINAR, AKARNEJAT, ALİŞİRİN OĞLU ve AGAH daha sonraki ihtimaller.

3.AYAK: Her ne kadar son yarışında bekleneni veremese de bu defa kısalan mesafede KINOWA’ya ilk şansı veriyorum. Bilinen güç ve kaliteleriyle COOGER ve GOOD CURRY favorinin öncelikli rakipleridir. KING SERKAN ve ÖMER IN MY HEART gençlikleriyle sürpriz beklediğim isimler.

4.AYAK: Son yarışında bu rakiplerinin çoğunu mağlup etmeyi başaran STINGING STROKES birinciliğin en güçlü adayı olup alternatif banko adayımdır. Aynı yarışın 6 boyla ikincisi GRAYOCEAN tecrübeli binicisiyle tek rakibidir.

5.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın olan MONTEVERDE, PEARL GEM, UNCHAINED MELODY ve AFTER DEAD dörtlüsünden az hata yapan aynayı önde geçer.

6.AYAK: Bir süredir koşmasa da ciddi hazırlıklarının yanı sıra rakiplerinden üstün olduğuna inandığım REACTIVE günün bankosu olarak önereceğim safkandır.

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-5-4-2-7-8) (7-6-10-9-1-3-4) (8-2-5-10-11) (6-2) (7-9-3-1) (7)