1.AYAK: Bu kez daha uygun grup yakalayan ŞİMŞEKKRAL burada başta şans vereceğim isim olacak. İstikrarlı yarışlarıyla dikkat çeken AFACAN, EZHARBEY ve ÇELİKŞAH en ciddi rakipleri olurken takibimdeki DALOĞLU buranın sürprizidir.

2.AYAK: Yeteri kadar yarış gören ve bugün çok farklı koşacağına inandığım ASİLBEŞİR kuponlarımızın olmazsa olmazı. ARAYEKYİ uygun kilosunu en iyi şekilde kullanmak isteyecektir. KARABERK, GENÇTAHA, TUMBULBEYRUT ve ETYOPYALI daha sonra düşünülmesi gerekenler.

3.AYAK: Sezona damga vuran 3 yaşlı dişilerden olan PERİ LİNA ve VALENCIA ikilisini ayırt etmeksizin kuponlara beraberce yazmaktan yanayım. Yine sezona müthiş başlayan MISS HELİN ise en az baştakiler kadar iddialı olabilecek bir diğer isim. Bu üçlüyü ayırt etmeden kuponlara birlikte yazalım.

4.AYAK: Mükemmel formuyla dikkatleri üzerine çeken ÇALTEPE burada kesinlikle başta şans verilmesi gereken isim. Ancak bu kez az atlı grupta koşacak olmalarından dolayı trafik problemi ve yer tutma sorunu yaşamayacaklarına inandığım isimlerin olmasından dolayı yanına rakip olarak; AZANT, EGEBERK ve OĞUZBOYLU’yu ilave edeceğim.

5.AYAK: Ön grubun içerisinde çok fazla yıpranmaması halinde düzlükle beraber kendini göstermesini beklediğim YABANKIZ kazanan olmaya yakın görünüyor. Yarışın ciddi tempolara çıkması halinde sonlarda kısa sprintiyle iddialı olmak isteyecek ACARTÜRK’e de mutlaka dikkat edelim.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; yeteri kadar yarış gören ve bu kez uygun grup yakalayan TEKSAYFA günün en sağlam bankosu olarak yazılmalı. Herkese bol şanslar... ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-1-3-2-8) (8-11-2-1-6-4) (6-7-4) (2-1-4-5) (3-8) (10)