1.AYAK: Rakiplerine derece olarak bariz bir üstünlüğü bulunan URLA DESTANI ilk sırada şans verdiğim isim. Rakipleri sırasıyla EFE YÜREK, NİZİP FIRTINASI, REŞİTBEY ve AKALP olacaktır.

2.AYAK: Bu kez daha sıkı hazırlanan ERTECİMER uygun kilosununda yardımıyla ikincilik serisine son verebilir. Tecrübeli jokeyiyle GAZANFER sevdiği mesafede bir diğer şanslı safkandır. Bu ikiliyi buraya yeterli görüyorum.

3.AYAK: Son yarışını bugünkü koşusuna asla ölçü almadığım yetenekli tay YAZ AĞASI, alternatif banko adayımdır. Son yarışında beğenilen ŞEPŞEKER’e dikkat edelim. İyi ahır bakımıyla HÜRSEV’e de bir çarpı atmakta yarar görüyorum.

4.AYAK: Derece olarak buradaki rakiplerinden 1 saniye gibi bir farkla öne çıkan EMEKYEMEZ, yeni sahiplerinin yüzünü güldürebilir. Özenle hazırlanan formda tayın uygun rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

5.AYAK: Uygun sıklet avantajıyla iyi koşmalarını beklediğim KÖREBE ve KIRCAALİ başta düşünülmeli. İki kez üst üste kazandıktan sonra formunu koruduğu gözlenen FOR THE KING, bu mesafelerde kendisini daha iyi belli eden WASAHOF ve temposunu koruması halinde aynaya kadar direnmesini bekleyeceğim KUPALIM daha sonra düşündüklerim. ASHRAQA ve LORD OF DARKNESS her an ters yarış beklediğim isimler.

6.AYAK: Uygun bütçeyle, büyük sürpriz beklediğim son ayağa kadar getirmeye çalıştığım kurgumda eleme yapmadan tüm safkanlara şans tanıyorum. Özellikle handikapı düşük isimlerin içerisinden sürpriz çıkacaktır. HEPSİ yazıp en cazip ismin gelmesini bekleyelim. Herkese bol şanslar iyi yıllar

ALTILIM: (5-4-8-9-2) (5-7) (2-6-9) (3) (10-11-2-1-3-6-7) (HEPSİ)