1.AYAK: Son yarışında kısa mesafeden etkilenen CEVHER, uzun bu defa lehine dönen mesafede birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Arka arkaya mükemmel yarışlar koşan OZANŞAH ve BUMBAİ, kazandığı yarışındaki formunu üzerine koyduğu gözlenen ENİSKEREM, son üçüncülüğü dikkat çekici olan MOSKOVAATEŞİ ve bu aralar çok iyi duruma geldiği belirlenen YIRTLAZ daha sonra sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar. 2.AYAK: Yarış yaşamlarına bu koşuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek olan 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını temenni eder kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesini dilerim. Uzun süredir idman pistinde olup bugün için rakiplerinden daha hazır görünüme sahip STRONG BELIEF, SCOUTLEO ve SUN OF DAY üçlüsü ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretleyelim.

3.AYAK: Üst üste kazanırken güçlü orijinine yakışır yarışlar sergileyen SKY WOLF, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında da tam anlamıyla kusursuz göründü. Etkili binicisiyle birinciliklerine bir yenisini daha eklemesini bekliyor günün en güvenilir ismi olarak banko öneriyorum.

4.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak da birbirlerine yakın görünen DEMİRBÜKEN, DRIVE FASTER, SERSERİ, ORADINARIO ve MISS ELENI arasındaki zorlu kapışmayı en az hata yapan rakiplerinin önünde kazanır.

5.AYAK: Son derece uygun rakipler yanında AKON favori olmayı hak ediyor. Ciddi hazırlıklar gözlenen SEMİH BEY, DIDONATO, İBRİŞİM ve SOLID BROTHERS favorinin zorlu rakipleri olacaktır.

6.AYAK: Düzenli işlerle formunu koruyan KRALDOĞU, alternatif banko adayımdır. Her yarışında üzerine koyan HARRAS, HASAN DAYI ve DOĞANŞAH en küçük hatada devreye girmesini beklediğim taylar... CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (1-2-4-9-3-5) (6-4-7) (2) (4-5-3-2-7) (4-3-2-6-9) (1-6-2-3)