1.AYAK: Kariyerine bu pistte üst üste kazandığı iki yarışıyla parlak bir başlangıç yapan SKY MOON, bir önceki mücadelesinde İstanbul çiminde ve son yarışında yine bu piste güçlü rakiplerinin ardından dördüncülükle yetindi. Bu defa uygun rakiplerinin yanında tecrübeli binicisinin ısrarı ve farklı kalitesiyle kolay kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum...

2.AYAK: İzmir kumundaki üçüncülüğüyle yeterli düzeye geldiğini belli eden ZEKİ DAYI, Bursa çimindeki ikinciliği dikkat çekici olan BENLİBİRSEN, formda binicisinin ısrar ettiği BRÜTÜS, gördüğü yarışlar ardından ilgililerinin buraya titizlikle hazırladıkları TURBOYILDIZ ve üzerine koyarak gelen HIRSLI ayırım yapmadan kuponlara birlikte yazılması gereken taylar.

3.AYAK: Kısa mesafelerde üstün süratiyle mükemmel yarışlar koşan COPPERFIELD, kusursuz pist görünümüyle birinciliklerine bir yenisini daha ekleyebilir. Alternatif banko adayım olup dileyenler tek atabilir. Ancak bu yarışa ayrı bir özenle hazırlanan ULAN BATOR ve RUNNER BULL ikilisi favorinin en küçük hatasını affetmezler.

4.AYAK: Birbirlerine üstünlük kurabilecek kapasiteye sahip ÖMER IN MY HEART, PRINCESS DI, SEVENTH SENSE, AYRTON, BAVİ REŞ ve HAS YAĞIZ sırasıyla şans tanıdığım safkanlar.

5.AYAK: Çok iyi bir hazırlık devresi geçiren MISTER GÖRKEM için mesafenin uzaması avantajı olup favorim. Gazi sonrası ara verip buraya yeterli işlerle gelen HEP BERABER, Triple Crown yapmak için tüm gücünü harcayacaktır. SHARPA, VANCOUVER ve GRAYAMAZON öndeki ikiliden sonra düşünülmeli.

6.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünen MAHKUMADAM, AK SAÇLI, TANGÖZE ve SİVEREK ASMASI öncelikle şans verdiğim isimler.

Herkese bol şanslar…

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (8) (7-8-2-11-1) (1-5-3) (11-10-8-2-3-5) (3-2-6-7-8) (5-1-13-12)