İlçe Başkanı Sebahattin Gülbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Zafer Kazan, İlçe Başkanı Okan Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Okan Çelebi: “Kuruluşumuzdan bu güne kadar partimiz çizgisini bozmadı. Eğilmedik bükülmedik. Halkımızın talepleri doğrultusunda hareket ettik. Serdivan’da değişim isteyen vatandaşlarımızı görüyoruz ve bu değişim için var gücümüzle çalışacağımızı belirtmek isteriz. Serdivan’da gerek sandık örgütlenmesi gerek saha çalışmaları için hazırlıklarımız devam ediyor. Bu süreçte de ortak hareket etme noktasında ilçe örgütümüz olarak birlikte çalışmaya, elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Aynı temenniler içinde olduklarını anlatan Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan bu yeni gelecek için herkesi dayanışmaya davet etti.

HERKESİN ORTAK ADAYIYIZ

“Biz sadece CHP ve İYİ Partinin değil mevcut durumu kabul etmeyen MHP'li dostlarımızın da gidişattan memnun olmayan AK Partiye oy vermiş kardeşlerimizin de, herkesin ortak adayıyız. Bu artık bir parti meselesi değil. Bir hukukçu olarak her zaman savunduğum adaleti Belediye yönetiminde somut olarak göstermek istiyorum ve bu geleceğe inanan tüm dostlarımızdan da destek bekliyorum.” şeklinde düşüncelerini ifade eden Avukat Zafer Kazan, gösterdiği sıcak ev sahipliği için İYİ Parti İlçe Başkanı Okan Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim