Millet İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan, Beşköprüspor’u ziyaret etti. Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Beşköprüspor’u ziyaret eden Kazan, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için kültürel ve spor faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. Beşköprü’de alt yapı spor tesisi için talepte bulunan Beşköprüspor üyelerine, bu tesisin sözünü verdi, belediye başkanı olduğunda gençlerimizin spor yapabilmeleri için en güçlü olanakları sarf edeceğini ifade etti.

KİMİ TERCİH EDECEKSİNİZ?

Belediye Başkanı olduğunda Serdivan’da neler yapacağını anlatan Kazan:

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben kimseyle yarışmıyorum. Günümüz siyasetinde yarış içine girenlerin çoğu zaman hiçte ahlaki olmayan bir hal ve tavır içine girdiklerini, çok rahat iftira attıklarını, o yarışı kazanmak için çelme taktıklarını biliyoruz. Ben klasik bir siyasetçi değilim dostlarım. Ben yarışmıyorum. Ben size bir tercih sunuyorum. Bu tercih adaletin, hakkaniyetin, vicdanın kapısını açacak. Gençlerimize iş, ailelerimize aş olacak. Bu ekonomik zorluklar içinde esnafımıza kazanç, çiftçimize üretim olacak. Kırık dökük kaldırımlara, yamalı çukur içinde yollara, altyapısı olmayan yerleşim yerlerine son demek olacak. Ben sizlere bir tercih sunuyorum. Önümüzde iki seçenek var. Birinci seçenek "Serdivan’da yapılacak çok iş var, gençlerimize iş lazım, esnafımıza destek olmak lazım, ailelerin elinden tutmak lazım, topraklarımızı işlemek ve çiftçimizi ayağa kaldırmak lazım, haksızlığa ve adaletsizliğe son vermek lazım" diyen Zafer Kazan, diğeri ise "ben yapacağımı yaptım elimden gelen bu benim artık Serdivan’da yapacak bir işim kalmadı" diyen diğer seçenek. 31 Martta işte bu iki seçenekten birini tercih edeceksiniz” şeklinde konuştu.

MEMNUN MUSUNUZ?

Belediye seçimlerinde yapılmayan hizmetlerin üzerinin örtülmeye çalışıldığını ifade eden Zafer Kazan:

“Avukatım ve bu şehirde 17 yıldır avukatlık yapıyorum. Dört yıl da Baro Başkanlığı yaptım. Herkesin kafasını kuma gömdüğü, üstünü örttüğü dönemde ben tecavüze uğrayan çocuklarımıza sahip çıktım. Köylülerimizin yanında oldum. Sapanca gölüne sahip çıktım. Baro başkanı olduğumda ilk işim gazilerimize ve şehit yakınlarına ücretsiz avukatlık hizmeti vermek oldu. Her ihtiyaçları olduğunda ben yanlarındaydım. Bir gazetecinin şehit yakınlarını incitici yazısı üzerine dava açtım ve kazandık. Nerede biri adalet diye haykırsa ben onun yanında oldum. Yapılmayan hizmetlerin üzerini örtmeye çalışıyorlar. Bu yollar neden su içinde diyorsunuz beka sorunu diyor, kaldırımlar parça parça böyle kaldırım mı olur diyorsunuz beka sorunu diyor, esnaf sıkıntılı gençlere iş lazım diyorsunuz beka sorunu diyor. Oysa Serdivan'a bir Belediye Başkanı seçiyoruz. Bu güne kadar Serdivan'da yapılan işlerden memnun musunuz, değil misiniz buna karar vereceksiniz. Ortada bir hizmet sorunu var ve mesele de budur” dedi.

ANLAMLI HEDİYE

Toplantının ardından katılımcılarının sorularını yanıtlayan Zafer Kazan, gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür etti. Günün anısın Beşköprüspor forması hediye edilen Kazan “Çok teşekkür ediyorum anlamlı hediyeniz için. Belediye Başkanı olduğumda çalışma masamın arkasına asacağım bu formayı” sözleri ile oradan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim