AK Parti Teşkilatı, Erenler Belediye Meclis üyeleri ve Erenler muhtarları ile istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Cavit Öztürk “Ülkemiz için zorlukların yaşandığı 2016’ya rağmen hizmet dolu bir yıl geçirdik. Her şeye rağmen 2017’de de projelerimiz hız kaybetmeden devam edecek.” Dedi.

Nehir Sefası tesislerinde düzenlenen istişare toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. 2016 yılı değerlendirilmesi ile 2017 yılında yapılacak hizmet ve Projeler Hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, mahalle muhtarları ile mahalle başkanları katıldı.

“Seçimden Bu güne Yapılanlar”

Katılımcıların hep birlikte yediği akşam yemeğinin ardından başlayan toplantıda seçim öncesi verilen sözler ve vaatleri üzerinden bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; “Birçok çalışmamızı tamamlayarak,  2 yıllık iş akışımız içerisinde 50 projeye 20 adet proje daha ilave ettik. 50 projeden 34’ü tamamlandı, 6’sına da başlamış bulunmaktayız. Diğer 10 projemizi görev süremiz içerisinde tamamlayacağız. 50 projeye ilaveten ürettiğimiz 20 projeden 8’i tamamlandı, 10’una başlandı, kalan 2 proje ise görev süremiz içerisinde tamamlanacaktır.” Dedi

“Kentsel Dönüşümde 2. Etap Başlıyor!”
En önemli projelerinin Kentsel dönüşüm olduğunu belirten Başkan Öztürk ilk etabı bitirmenin sevincini ve ikinci etaba başlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek “ Hem şehri yenileme hem de nüfusu arttırma adına Kentsel Dönüşümden başka çaremiz yoktu. Etap etap 9 etaba böldük. İlk etabı geçtiğimiz ay bitirerek hak sahiplerine teslim ettik. İkinci etabı alan müteahhitle 2 Ocakta sözleşme imzaladık. Bu sene içerisinde Allah’ın izni ile ikinci etap ta bitecek” dedi.

Öztürk ayrıca Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi binasının kısa süre sonra faaliyete geçeceğini müjdeleyerek, “İkinci üniversite için Erenler olarak Rektörlük Binasına talip olduklarını, 1000 yataklı hastane için ise tüm ilçelerden Erenlere ulaşımın çok rahat olmasından dolayı Erenlerde kurulması için girişimlerde bulunulduğunu” belirtti.


“Erenler Belediyesi Planlı gelişen bir İlçe”
İstişare toplantısının devamında söz alan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise Erenlerin planlı bir yönetimle hizmetlerin yerli yerinde değerlendirildiğini belirterek Başkan Öztürk’e teşekkür etti.
Kılıç; “15 Temmuz, bir darbe girişimi olarak bir devrin kapanması ve yeni bir devrin açılması olarak tarihe geçecek. Kim 15 Temmuz’da bu zalimlerin karşısında durduysa bizden sonraki nesil bizi hayırla yâd edip bizlere dua edecekler. Bir insana Allah hem güç hem de merhamet versin. Bu gün Türkiye’de ki kadrolara baktığımızda Allah bizimkilere güç de merhamet de vermiş. Eğer bizim gücümüz ve merhametimiz olmasaydı Bosna’da ki gibi Halep’te de katliam yaşanacaktı. Türkiye olarak bir taraftan barış için çaba sarf ederken diğer taraftan da her tarafa yardıma koşuyoruz. Bu bizim hükümetimizin hem gücünden hem de merhametinden kaynaklanıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim