Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği programda muhtarlarla buluşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Referandum ile halkımızın oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ilk önce ekonomiyi güçlendirecek ve sizlerden gelen talepleri daha hızlı bir şekilde yerine getireceğiz.” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediyesinin Karasu’da düzenlediği programda muhtarlar ile bir araya geldi. 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili düzenlenen programa Karasulu muhtarların yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve belediye meclis üyeleri katıldı.

“Türkiye Çift Başlılığı Kaldırmıyor”

Muhtarlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Referandumdan sonra milletimiz inşallah kendi sistemine kavuşacak. Ülkemiz parlamenter sistemden çok çekti. Devletin zirvesinde olan iki makamın çatışmaları ekonomimizi batırdı. Hatırlarsınız Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Bülent Ecevit’e anayasa kitapçığını fırlattı ve sonucunda bu ülke 192 milyar zarara uğradı. Türkiye çift başlılığı kaldırmıyor. Referandum ile halkımızın oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ilk önce ekonomiyi güçlendirecek ve sizlerden gelen talepleri daha hızlı bir şekilde yerine getireceğiz.” dedi.

“Sıraya Girecekler”

Avrupa’nın iki yüzlü tavrını eleştiren Başkan Kılıç, “Avrupa, ülkemizin iç meselesi olan referandumda açıkça taraf aldı. Hayır cephesinin kazanması için tüm imkanlarını seferber ediyorlar. Ancak biz dik duracağız ve ekonomimizin zarar görmemesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 16 Nisan’da evet oylarıyla ne kadar güçlü bir ses çıkarırsak aynı şekilde karşılık bulacağız. Sandıktan evet çıktığında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasında yanında durabilmek için sıraya girecekler.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim