AKP’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AKP İl Başkanvekili Erkut Aşoğlu ile birlikte MHP İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar tarafından karşılanan AKP adayı Ekrem Yüce, MHP’yi önemsediklerini ve nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini söyledi.

HİÇ SORUN YAŞAMADIK

Siyasete 30 yıl önce başladığını ve son olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile birlikte 8’inci kez aday gösterildiğini anlatan Yüce, bu süre zarfında Milliyetçi Hareket Partisi veya Ülkü Ocakları ile hiçbir zaman sorun yaşamadığını ifade etti.

CUMHUR İTTİFAKI RUHU

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ise adayların belirlenmesinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun tercihler yapılmasını önemsediklerini vurguladı. Akar, “MHP ile husumeti olmamış ya da geçmişte zıtlaşmamış ve yönetim manasında ortak aklı benimsemiş isimlerin aday gösterilmesi değerlidir. AK Parti, Sakarya adayı ile bu anlamda Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir tercih yapmıştır” dedi.

Yüce'nin AKP İl Başkanvekili ve eski çalışma arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, MHP İl Başkan Yardımcıları Ömür Açba, Paşa Demirci, Oğuz Alkaş, Suat Yılmazer ve İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal da hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim