Sakarya’da kriz daha çok

Uzm. Dr. Cihan Kolip, Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Çok sayıda esnaf siftah dahi yapamadığını ve işlerin her geçen gün daha da kötüye doğru gittiğini belirttiler. Uzm. Dr. Cihan Kolip ise Sakarya’nın esnaf ve çiftçi kenti olduğunu belirterek, “Ekonomik krizden en fazla etkilenen kesimler bunlar olduğu için şehrimiz krizi kat be kat daha fazla yaşıyor” diye konuştu.

Uyarmak lazım

Vatandaşın önlem almaması ve Hükümeti uyarmaması durumunda durumun seçimden sonra çok daha kötüye gideceğini herkesin öngördüğünü belirten Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Dolayısıyla Sakaryalılar, 31 Mart’ta çok akıllıca oy kullanmalılar. Gerekirse gönlünden geçeni değil, aklından geçeni sandığa iletmeliler. Eğer bu seçimde yönetim değişmezse, Hükümet nasıl olsa herkes hayatından memnun diyerek, mevcut ekonomik politikalarına devam edecek ve insanlarımız daha da fazla ezilecek. Onun için bu seçimde sarı kart göstermek lazım” dedi.

Tarih yazacak

Ziyaretleri takip eden bir muhabirin, “Çok fazla ilgi olduğunu görüyoruz. Nasıl değerlendireceksiniz?” sorusu üzerine Uzm. Dr. Cihan Kolip, “31 Mart’ta Sakarya tarih yazacak. Bunu halkımızın bize gösterdiği ilgiden anlıyoruz. İnşallah halkımız ile el ele vererek, yıllardır yüz üstü sürünen Sakarya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim