AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyenlerin içeride ve dışarıda tuzak kurmaya devam ettiğini ifade ederek, “Bu tuzaklara, kumpaslara boyun eğmedik, bundan sonra de eğmeyeceğiz” dedi.

Recep Uncuoğlu, AKP Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplatışına katıldı. Uncuoğlu, toplantıdaki konuşmasında 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemine değinerek, “2023 hedeflerimize ulaşmamız için önümüzde 2019 seçimleri var” diye konuştu. Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyenlerin içeride ve dışarıda tuzak kurduğunu, kendilerini hedeflerinden saptırmaya çalıştığını ifade eden Uncuoğlu, “Değişik tuzaklar ve kumpaslar kurmaya devam edecekler 15 Temmuz darbe giriminde kurulan tuzaklara yapılan kumpaslara boyun eğmedik bundan sonrada eğmeyeceğiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

'SEÇİM VARMIŞ GİBİ'

Uncuoğlu, şöyle devam etti: "Teşkilatlarımız seçim varmış, seçim öncesiymiş gibi çalışmalarını sürdürüyor. Şükürler olsun ki bizim alnımız ak. Şimdiye kadar, üyelerimizden ve halkımızdan aldığımızı destek ile onların istediği doğrultuda çalışmalar yapmayı başardık. Mazlumların ve mağdurların yanında olduk. Haksızlıklara boyun eğmedik, kurulan tuzakları milletimiz ile kol kola girerek Allah’ın izniyle bozduk. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmadan, yorulmadan çalıştık. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşmak için milletimizle birlikte kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz."

YERLİ VE MİLLİ

"Yerli ve milli sistemlerimiz ile artık daha güçlü bir Türkiye var. Yıllarca dışarıya bağımlı olan o eski Türkiye yok. Artık Yerli uçağını, tankını, silahını üretebilen ve dışarıya satabilen güçlü bir Türkiye var tüm dünyaya dünya 5 ten büyüktür bizde dünya üzerinde alınacak kararlara müdahale ederiz bizimde fikirlerimiz ve isteklerimizi dikkate almak zorundasınız diyen bir Türkiye var bu öz güven büyük ve güçlü bir devlet olmamızdan kaynaklanıyor.”

AKP Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, AKP hükümetlerinin hayalini bile edilemeyen projeleri gerçekleştirdiğini belirterek, “2023 hedeflerimize ulaşmak önümüzdeki engelleri kaldırmak için 2019 seçimlerinde başarılı olmalıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim