Söğütlü’de gerçekleştirilen programda muhtarlar ile buluşan Fevzi Kılıç, “2016 yılında hem PKK ile hem DAEŞ ile hem DHKP-C ile hem de FETÖ’nün kalkıştığı 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile mücadele ederken bile Rabbime şükürler olsun büyümeye devam ediyoruz. İnşallah 16 Nisan’da sizlerin desteğiyle güçlü bir Evet çıktığında Türkiye'nin önünde duramayacaklar.” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Söğütlü Muhtarlarıyla bir araya geldi. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği programa Başkan Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile Söğütlü ilçesinin çok sayıda muhtarı katıldı.

“Doğru Söylemeyi Unutmuşlar”

Gerçekleştirilen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemi hatırlatan İl Başkanı Fevzi Kılıç, “CHP Genel Başkanı çıkmış meydanlara ‘Evet çıkarsa muhtarlıkları kapatacaklar’ diyerek sizlerin gözlerinize baka baka yalan söylüyor. Milletimizin önüne sunulacak olan 18 maddelik anayasa değişikliğinde böyle bir durum yer almıyor. Buradan şunu anlıyoruz ki Kılıçdaroğlu ya maddeleri okumamış ya da ne diyeceğini bilmiyor. Cumhurbaşkanımızın sizleri ne kadar önemsediğini çok iyi biliyorsunuz. Muhtarlarımız defalarca külliyede ağırlandı. Referandumdan sonra da Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya devam edecekler. Bunlar yalan söylemeye o kadar alışmış ki doğru söylemeyi unutmuş.” şeklinde konuştu.

“16 Nisan’da Sandığa Gömeceğiz”

Türkiye’nin zor süreçlerden geçtiği günlerde dahi ilerleme kaydettiğini ifade eden Başkan Kılıç, “TÜİK geçtiğimiz Cuma günü 2016 verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Türkiye %2.9 büyüme sağladı. 2016 yılında hem PKK ile hem DAEŞ ile hem DHKP-C ile hem de FETÖ’nün kalkıştığı 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile mücadele ederken bile Rabbime şükürler olsun büyümeye devam ediyoruz. İnşallah 16 Nisan’da sizlerin desteğiyle güçlü bir Evet çıktığında Türkiye'nin önünde duramayacaklar. Tüm bu terör örgütleri ve onların uzantılarını inşallah sandığa gömeceğiz. 2023 hedeflerine daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir ekonomi ile yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim