Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, Adapazarı Gençlik Buluşması'na katıldı. AKM'de gerçekleştirilen buluşmada Adapazarı Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, teşkilat mensupları ve gençler yer aldı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, "Son virajda sahada kalıp adaylarımıza ve Cumhurbaşkanımıza desteklerimizi göstereceğiz. Cumhurbaşkanımıza 1 oy bile fazla destek göstermek için çalışacağız" dedi.

Gençlerimiz bugünümüzdür

Adapazarı Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mutlu Işıksu, geçmişine yöneltilen soruyu cevaplandırdı. Gençlere yönelik projelerini ifade eden Işıksu, "Gençlik bugünümüzdür. Gençliğimiz için ‘Ada Sahaf' projesini hayata geçireceğiz. Milli ve manevi kültürümüzü arttıracak bir şehir müzesi, şehitlerimizin hatıralarının olacağı bir müze düşünüyoruz. Adapazarı'na bir eğlence merkezi düşünüyoruz. Allah görevi nasip ederse yapacağız" dedi.

Arayan değil aranan adam olun

Gençliğin heyecanı ve dinamizminin güç kattığını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "30 yılı aşkın süredir siyasetin, bürokrasinin içerisindeyim. Çaykur'da Genel Müdürlük, DOKAP'ta bölge başkanlığı yaptım. Makam, mevkiden değil, hemşerilerimizden güç aldık. İşimizi en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Genç arkadaşlarıma da her zaman tavsiye ederim; arayan adam değil, aranan adam olun. Her alanda olabilir Rabbim bizleri aranan insanlardan eylesin" dedi.

Milletimize ve memleketimize hizmet

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Biz Sakarya'ya hizmet için geliyoruz. Bizim Sakarya'yla ilgili hayallerimiz, ideallerimiz var. Milletimi ve memleketime hizmet sunmak için aday oldum. İlk olarak tüm birikimimi Sakarya için kullanacağımı ifade etmek istiyorum. Öte yandan Sakarya Nehri ile şehrimizi barıştıracağız. Nehir Ada projemizi Sakarya Nehri kıyısında hizmete sunacağız. Kültürel çeşitliliğimizin bir yansıması olacak Kültür Vadisi'ni hayata geçireceğiz. Doğal Yaşam ve Sağlık Vadisi de projelerimiz arasında yer alıyor.

Geleceğe taşıyacak projeler

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Çocuk Üniversitesi projemiz var. Şehrimize 1000 kişilik kütüphane planlıyoruz. Afet Eğitim Merkezimiz olacak. Tüm şehirlerin afet eğitimi burada olacak. Öte yandan Tarımsal Destek ve Araştırmalar Merkezi kuracağız. Sakarya Fidan A.Ş kurmayı düşünüyoruz. Sakarya'yı geleceğe taşıyacak projeler inşa edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüllere gireceğiz. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle 31 Mart'ta Sakarya'da yeni bir zafer daha elde edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim