Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Edirne Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. SASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ziyarette Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’de yer aldı. Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, Sakarya’nın hızla geliştiğini kaydederek AK Parti farkınının hissedildiğini vurguladı.

İlgi ve destek teşekkürü

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yörük ve beraberindekilere hoşgeldiniz dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, “Sakarya’ya, hemşehrilerimize olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Şehrimizi daha da yaşanılabilir kılmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı kısa süre önce şehrimizde ağırladık. Sakaryalı hemşehrilerimizin ilgisini, sevgisini ve desteğini gösterdi. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize, STK’larımıza, basınımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sorumluluklarımız daha da arttı

Başkan Toçoğlu, sorumluluklarının daha da arttığını sözlerine ekleyerek konuşmasını tamamladı: “Cumhurbaşkanımız Sakarya ziyaretinde hem miting hem de kongrede hemşehrilerimizle buluştu ve Sakarya’dan mutlu ayrıldı. Hemşehrilerimizin bu desteğine ve güvenine layık olmak için gecemizi gündümüze katacağız. Daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. İnşallah birlikteliğimizle şehrimize güç katacağız.”

Editör: TE Bilişim